|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 62> |
Автор | ||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е сличноста меѓу паметна плавуша и НЛО.....???
Никој не ги видел...!!!! |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Плавуша дала оглас во којшто навела дека бара способен дечко којшто може да ја задоволи во кревет.
Следниот ден некој и ѕвони на врата и гледа човек без раце и без нозе, а тој и вели дека е тука за огласот којшто го објавила. Таа му вели: - Бегај бре, што ќе си ми ваков? Како можеш ти да ме задоволиш во кревет? - Како како? Па што мислиш, како заѕвонив на ѕвончето? |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Касиерката во кино:
- Вие по трет пат си купувате билет. Плавушата: Што да правам, таму на вратата стои една будала и сите ми ги кине! |
||
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сретнале интелектуалец и русокоса, па овој рекол:
-Ајде да си играме една игра. Јас ќе ти поставам прашање, па ти ако ми дадеш погрешен одговор, ќе мора да ми платиш 5 евра. Потоа ти ќе ми поставиш прашање, па ако јас не знам да го одговорам, ќе ти платам 300 евра. Русокосата се согласила. Интелектуалецот и поставил прашање на кое таа дала погрешен одговор и му платила 5 евра. Дошол ред русокосата да праша: -Што е тоа што оди по угорница, има пет нозе, а кога се симнув, има само четири? Интелектуалецот ја трескал главата, ги прелистал енциклопециите, влегол и на „Google“, но бадијала. И дал на русокосата 300 евра и ја прашал: -Те молам кажи ми го одговорот на прашањево, многу ме копка. На тоа русокосата: -Ни јас не го знам. Еве ти 5 евра! |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зборуваат две плавуши...
- „Слушам си паднала на возачкиот испит?!“ - „Да, паднав...“ - „Па како?“ - „Епа влегувам јас во кружниот тек и на еден кружен знак пишуваше 30. И јас 30 пати се завртев в округ и комисијата ми кажа дека паднав...“ - „Леле, сигурно си броела погрешно |
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На касата на кино пишува: „За студенти 50 денари“. Плавуша и шепоти на касиерката:
- За мене еден строен, русокос студент. |
||
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас бев таа |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Видела плавуша постер од песочни часовници на ѕидот од собата на нејзина другарка, па ја прашува:
- Што ти се овие тегли на ѕидот? - Не се тоа тегли, тоа се песочни часовници. - А кај им се стрелките?... |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од куќата |
||
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Плавуша подига пари на банкомат , а позади неа уште една плавуша...
- АА! Ти го видов пинот , четири ѕвездички!!! - Леле не е можно, 1487 ми беше??? |
||
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одат две плавуши во театар и прашуваат на каса:
Извинете имате карти? Касиерката прашува: За Хамлет? Плавушите: Не, не за нас... |
||
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заглавиле две плавуши во лифт.
Едната вика: Помоооошшш! Втората вика: Помооошшшш! Ајде сега заедно, предложила едната плавуша. Заедноооооо!!! |
||
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се јавува плавуша на Аеродром:
Ало. Ме интересира колку трае летот од Скопје до Амстердам. Само момент. Фала, пријатно. |
||
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зборуваат две плавуши:
Оваа година Нова Година е во петок, вели првата. Само да не биде Петок 13, одговара втората. |
||
||
Внеси реплика | страница <1 4849505152 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |