![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 261> |
Автор | ||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti im ,i mene me interesira koj e ![]() |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
Ama kazi ni i na nas ,i nie da doznaeme
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
SP ...Zasto nemoze vo isto vreme da pisuvaat ...
![]() Kastro Денес во 21:10 72 минути Windows XP Firefox Forum Index tomfarek Денес во 21:14 24 минути Windows XP Firefox Forum Index ......................... Kastro Денес во 21:23 85 минути Windows XP Firefox посетител(и) Активни теми tomfarek Денес во 21:14 24 минути Windows XP Firefox Forum Index Изменето од laki_bu - 25.Септември.2011 во 21:24 |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
SP...Ako otvoram i jas dupli nik ..ke me pisat li vo informacija za BANIRANI clenovi..
![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
SP Koj e famozniot nik?
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
сп...го нема мики...богзнае на каква функција е сега...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
Posle ovoj post mozam slobodno da kazam deka ti si za sozaluvanje ...na tvoite spletkarii i "intrigi" im nema kraj ..zalno Изменето од Kastro - 26.Септември.2011 во 07:11 |
||
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сп... дали ќе замини?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
tomfarek ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2011 Локација: Ukraine Статус: Офлајн Поени: 59 |
|
Tom Farek e Tom Farek.A jas se prasuvam dali Mindy se obide nevistina da mi proturi kako vistina...neuspesno sekako..
![]() |
||
![]() |
||
|
SP...Da se isklucam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
sp celo vreme ima zemjotres ili pocnav jas kako starite luge da se tresam
![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
Се прашувам зарем навистина помисли дека Минди ти поверува на твоите зборови ? ![]() И сеуште се прашувам што ли сакал да постигне членот со ник tomfarek преку пишувањето лп ? ![]() ![]() ![]() И се прашувам дали горенаведениот член си помисли дека Минди ке му возврати на лп ? ![]() Изменето од Mindy - 27.Септември.2011 во 20:46 |
||
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
sp koj ke se pakuva
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |