|
ТЕТОВАЖА.....КАКО - ШТО? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 32> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лето,плажи,бикини,мини сукњичиња ...со неизбежен декор на привремена тетоважа.
Баш изгледа привлечно. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема изгореница:
ПРЕДЕЛ - подлактица... причина што довела до: татко ми ме изваде од контакт додека кантирав чаре бр 1: НЕМА чаре бр 2: тетоважа... трајна забелешка: Е сеа ако не се најди можност за лузната да се отстрани (многу тешка работа), тогаш сакам да ја покријам со нешто поинакво. Нешто то ќе ми значи , нешто то ќе ме потсеќа на летото кога сум ја добил лузната и околности, склоности и начини од ова лето. услов бр1: да завршам гимназија услов бр2: да продолжам да работам со цртање, фарбање и тетовирање , затоа што ако сменам струка нема смисла да шетам шарен по светов... Изменето од volkswagen - 29.Август.2011 во 17:49 |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми избледе тетоважата. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade imase tetovaza... i kakva :)
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една видлива и една невидлива.
|
|
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bidi tolku skromnicka, kazi kade i kakvi ;)
Изменето од Anarhist - 27.Септември.2011 во 11:58 |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O tempora, o mores!
Dodeka robovlasnishtvoto beshe legalna rabota, odobrena i vo Stariot Zavet, tetoviranjeto beshe upotrebuvano za obelezhuvanje na vlasnizhtvoto vrz stokata (zhigosuvanje) i robovite. Na robovite im se tetoviraa inicijalite, iminjata ili semejnite simboli na nivnite sopstvenici, a za da bidat prepoznaeni vo sekojdnevniot zhivot na ulicata im se stavaa mengjushi (alki) na ush*te. Denes toa dobrovolno si go pravat, samite na sebe, slobodnite gragjani... |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Меси ,има и убави тетоважи ,а и тоа што ти го кажувааш е било преди илјади године.Сепак светот се менуваа и излегуваат нови и нови моди.Ете ја с например имам врз мене 3 тетоваќи и воопште не се срамам од нив.И трите ми се свиѓаат.
Сè е до вкус
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во Скин Арт, секој понеделник имало бесплатно тетовирање Изменето од sanja-a - 14.Јануари.2012 во 21:31 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes? Kade? Kako? Sto?
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитав на Фацебук... секој понеделник во Скин Арт студио има бесплатно тетовирање.
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај се наоѓа во Скопје тоа студио за да дојдам да си тетовирам тоа што сум замислил и од колку до колку саатот работат/тетовират ?
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си ја О-Б-О-Ж-А-В-А-М!!! горд сопственик сум на најубавата тетоважа човечко око некогаш што ја видело ...
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стави слика да ти ја видиме тетоважата
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |