IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 173>
Автор
Порака
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2011 во 20:21
Nema sto da ti zalicuva, se gleda koj e so narodot a koj ne e, veke vtor pat za edna nedela. i kjorav ke vidi deka e toa taka. ustvari od sekogas bilo taka so rosaviot, toj nikogas i ne bil so narodot. sramota, barem malku da imase cuvstvo za tie 370 iljadi so po greska mu dadoa glas.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2011 во 15:57
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=3096D86C54C5F44DB1A80970D6C462F2

stom i utrinski kako nivni medium pocna da gi proziva znaci stvarno se zabegani
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2011 во 15:58
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Nema sto da ti zalicuva, se gleda koj e so narodot a koj ne e, veke vtor pat za edna nedela. i kjorav ke vidi deka e toa taka. ustvari od sekogas bilo taka so rosaviot, toj nikogas i ne bil so narodot. sramota, barem malku da imase cuvstvo za tie 370 iljadi so po greska mu dadoa glas.

Koga kje dojdat bez armija od telohraniteli , tigri i alfi togash kje bidat megju narodot ovaka ne se vazi poradi toa sho se paranoichni A tie od sdsm ne doshle samo poradi toa sho ja nemaat potrebnata garda , vo toj pogled se isti !
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2011 во 18:50
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Koga kje dojdat bez armija od telohraniteli , tigri i alfi togash kje bidat megju narodot ovaka ne se vazi poradi toa sho se paranoichni A tie od sdsm ne doshle samo poradi toa sho ja nemaat potrebnata garda , vo toj pogled se isti !

како и да дошле, не е битно, битно е да се со народот заедно.
немој сега да измислуваш работи, да наоѓаш во јајцето влакно, а и не ми е јасно што ќе му е на рошавиот гарда, кога се знае по законот на кој му следува гарда. Сите оправдувања за рошавата банда зошто не се меѓу народот се без основ.

Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2011 во 21:34
ЕЕЕЕЕЕ уште колку рошави има,ама не ги знаеме...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 02:11
мега скандал во брисел

само да ги замолам поединци тука, како зенмастер, кали, горазд777, анѓелина, зајцеф и останатите, се знаат кои се само еден коментар за ова што се случи

Изменето од Zeksi71 - 21.Септември.2011 во 02:36
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 13:31

мега скандал во брисел

само да ги замолам поединци тука, како зенмастер, кали, горазд777, анѓелина, зајцеф и останатите, се знаат кои се само еден коментар за ова што се случи

Мене прв си ме пишал , ред е прв да одговрам !
Да си оставел ТВОЕ мислење ќе беше подруго но немаш и тоа е тоа .
Се работи за непоканети лица кои самоиницијативно се поојавуваат на лице место . Непоканет неможеш дури ни во кафана да се приближиш на маса на која седи некој а камоли на во Европски парламент.
Од изјавата на Мирка во која јасно кажува дека дошла да ја растури групата можеш да заклучиш дека се работи за камиказа со коефициент на интелегенција приближно на пикинејзер.
Ок , Борјан , Биљана и останатати од А1 се криминогени личности според подржувачите на дпмне НО што со МИленко кој лежеше затвор за најдолната ствар т.е. превара и тој големиот патриот кој превари многу Македонци кој го дадоа последниот денар со наедеж дека ќе им извади визи за АМерика .

Можеби за вас патриотите ова е кодошење на нашата држава НО за мене е кодошење на овој фашизоиден РЕЖИМ .

Секој си има свој став , за мене овие партибрејкери направија лоша работа . Можеби они имале добра намера но во одсуство на здрав разум незнаеле како до целта .
Ова не бива вака , седи на маса и кажи како човек шо имаш не си на средсело па да урлаш и на крај никој ништо не слушнал оти имало галама(нормална појава кога еден или повеќе лица се дерат)

Специјален поздрав за `нашиот` бугарски канаѓанец...
http://www.makleaks.com/wp-content/uploads/2011/06/Fokus_2004_Mirka_Velinovska.pdf
Прочитај па дојди за разговараме за Мирка да ти кажам нешто друго !
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 14:01
Писма на читатели кои не се сметаат за кретеноиди

Ова е една добра реакција на она што некои "борци против едноумието" се обидуваат да го наметнат.

Покрај тоа што се пишуваат глупости и невистини кои се плод на незнаење, како што е пишувањето за парите со кои беа наградени кошаркарите и измислувањето дека играле за пари, а не се знаат вистинските суми, интересно е кога некои, кои голем дел живот живееле во едноумие, се промовираат во борци за демократија токму сега од првите борбени редови. Во тој период немаше ли потреба од борба?!

А потоа се чудат кога народот на нивните реакции реагира спротивно на нивните очекувања...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 15:22
Во целост го поддржувам другарми Македон , и јас се гнасам од овакви структури и во прилог ви нудам да погледнете уште една антимакедонска пропаганда .

Ако сте заинтересирани можам да ви ги приложам и коментарите од истиот портал во врска со овој текст .
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 15:30

Се работи за непоканети лица кои самоиницијативно се поојавуваат на лице место . Непоканет неможеш дури ни во кафана да се приближиш на маса на која седи некој а камоли на во Европски парламент.
Од изјавата на Мирка во која јасно кажува дека дошла да ја растури групата можеш да заклучиш дека се работи за камиказа со коефициент на интелегенција приближно на пикинејзер.
Ок , Борјан , Биљана и останатати од А1 се криминогени личности според подржувачите на дпмне НО што со МИленко кој лежеше затвор за најдолната ствар т.е. превара и тој големиот патриот кој превари многу Македонци кој го дадоа последниот денар со наедеж дека ќе им извади визи за АМерика .

Можеби за вас патриотите ова е кодошење на нашата држава НО за мене е кодошење на овој фашизоиден РЕЖИМ .

Секој си има свој став , за мене овие партибрејкери направија лоша работа . Можеби они имале добра намера но во одсуство на здрав разум незнаеле како до целта .
Ова не бива вака , седи на маса и кажи како човек шо имаш не си на средсело па да урлаш и на крај никој ништо не слушнал оти имало галама(нормална појава кога еден или повеќе лица се дерат)

Специјален поздрав за `нашиот` бугарски канаѓанец...
http://www.makleaks.com/wp-content/uploads/2011/06/Fokus_2004_Mirka_Velinovska.pdf
Прочитај па дојди за разговараме за Мирка да ти кажам нешто друго !

Тотално ми ја утна поентата ама нема врска. Ама ич не ми е гајле дали Мирка зборела или не, или што се десило таму со нашите новинари, дали биле предавници или не.

Најлошата работа таму што се случи е односот на евро претставниците кон новинарите. Во ЕУ како многу понапредна организација, кај што наводно се "почитуваат" правата на луѓето, да се дојде до случај на брутално бркање на луѓе од некое јавно случување, и тоа од сами претставници на таа и таа организација, тоа кога го видов, па сасвим доволно би ми било да се запрашам кај тоа ние идеме, односно сакаме да бидеме членки.

А за оние фукари како Борјан и останата багра немам што да коментирам , тие се искоментирани више одамна.
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 15:34

Во целост го поддржувам другарми Македон , и јас се гнасам од овакви структури и во прилог ви нудам да погледнете уште една антимакедонска пропаганда .

Ако сте заинтересирани можам да ви ги приложам и коментарите од истиот портал во врска со овој текст .

Zenmaster, кога некој гледа со "туѓи очи", било да се тие партиски или на некакви авторитетни медиуми, новинари и разно-разни експерти, а и однапред зазема страни и одбива да гледа со своите очи и да го употреби сопствениот разум, а и се подведува на резултати од медиумите, кои секогаш опслужуваат нечии интереси, секогаш се случуваат нешта како што е ова што ти го покажа.

Не случајно е кажано, кога слеп води слеп, двајцата ќе паднат во дупка.

Знам дека многумина ќе кажат дека не сум во право, но, состојбата во која Македонија е доведена токму поради слепото следење на "безгрешните" ставови на партиите и некакви наметнати авторитети од медиумите, ќе ги демантира.

А пак кога сето ова ќе се проектира и во спортот, ќе ни се случуваат нешта како што е ова што го покажа, а и она што јас го покажав.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 15:50

Тотално ми ја утна поентата ама нема врска. Ама ич не ми е гајле дали Мирка зборела или не, или што се десило таму со нашите новинари, дали биле предавници или не.

Најлошата работа таму што се случи е односот на евро претставниците кон новинарите. Во ЕУ како многу понапредна организација, кај што наводно се "почитуваат" правата на луѓето, да се дојде до случај на брутално бркање на луѓе од некое јавно случување, и тоа од сами претставници на таа и таа организација, тоа кога го видов, па сасвим доволно би ми било да се запрашам кај тоа ние идеме, односно сакаме да бидеме членки.

А за оние фукари како Борјан и останата багра немам што да коментирам , тие се искоментирани више одамна.

Сигурно не очекуваш од мене да ја поддржам твојата поента , јас не сум таков.
Значи не е важно однесувањето кое дало повод за некој да биде исфрлен од некаде туку едноставно зошто да биде исфрлен ?
Овие тројцава продадени од кај непоканети дошле сепак ги пуштиле да седнат и им рекле дека ќе имаат збор после првото излагање...е сеа било проблем оти они да биле први .
Ако имале нешто важно да кажат ќе се стрпеле АМА немале и да не биде џабе патот мислеле дека инцидент ќе го подобро извештајот за медиумите .
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 16:02
Зен,

не знам кај тебе како е по дома, ама кај мене и црн циганин да дојде на врата, ќе го прашам што треба, што можам да помогнам, а не да го истерам на улица.

да бев на местото од оној гркот, ќе ми беше мерак да имаше спротивставени мислења од група новинари од една држава, но тоа не му била целта.

Како и да е, тежок срам за ЕУ, и пак ќе повторам, дали сме на добар пат кога се стремиме кон ЕУ.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2011 во 19:21
Е супер шо даде пример....
Сеа замисли како тој црн циган од твојот пример тројца такви црни цигани .
Не само шо звонат на врата ги пушташ влегуваат им даваш столче и им викаш почекајте малку ќе кажете шо имате и во тој или некој нареден момент циганиве урлаат кај тебе низ дома пошто се осеќале според нив обесправени И имаш инцидент...сеа натаму ти кажи шо ќе направиш !

Луѓе без манири , продадени р`ѓави луѓе , еден од нив поранаешен затвореник докажан и осуден преварант ќе не `бранат` од луѓето од кои бараме да не примат во нивниот двор... за мене ова нема смисла но сепак тоа е мое мислење.

Не ми кажа , го прочита ли линкот шо ти го оставив за новинарката?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 173>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.