|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 205206207208209 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Цветко во полициска станица целиот истепан со модрици, и го прашуваат: |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си оделе двајца дедовци на пазар, едниот дедо му рекол на другиот:
- Како се чувстуваш ти? - Како можам да се чуствувам, се ме боли, рамењата, се, се. - Замисли, а јас се чуствувам како новороденче, немам коса, немам заби, а и се помочав во гаќи сабајле… |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се разболел Федерер, доаѓа Надал да го посети и го прашува:
- Што правиш, колку имаш температура?
- Еве ништо 40.
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јеховин сведок доаѓа на врата кај некој човек и му вика:
- Ќе ме пуштите внатре сакам да поразговараме...
- Слободно влезете, а за што сакате да разговараме?
- Ау, појма немам, вие сте првиот кој ме пуштил внатре.
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штрајк во Грција, 100000 луѓе протестираат. Поминува некој Германец бизнисмен и прашува еден од присутните:
- Зошто протестирате?
- Нема работа, економска криза...
- Еве ви визит карта, јавете ми се утре ќе средиме за работа.
- Аууу, кај ме најде мене од 100000 луѓе???
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doagja Americki arhitekt u Skopje, i nas arhitekt go vodi u obikolka...
-Sto e ova? prasuva amerikanecov... -Hotel Aleksandar Palas, nasive go izgradija za godina dena... - nasiov se fali... -pfff, nasite vakvi gradat za 6 meseci... Prodolzuvaat niz Skopje, stigaat do stadionot... -Sto e ova? pak amerov -Gradski stadion, Arena Filip II... izgraden za 6 meseci - pak se fali nasiov... -Ova? Nasite vakvi gradat za 3 meseci... Odat ponataka, stigaat do muzejot na VMRO... -A sto e ova? pak prasuva amerikanecov... nasiov iznerviran, mu odgovara: -Pojma neam, ova sabajle ne bese tuka... |
|
Incredible Blue
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo kasno se vrakja doma od rabota, crknat, iznerviran, izmaltretiran, izmoren...legnuva u krevet... i ja gleda smrtta kako doagja i so mornicav glas mu vika:
-Mujoooooo, davaj dushaaaaa.... Mujo onaka laden: -Fatoooo, dushooo, te baraat... |
|
Incredible Blue
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vlagaat u ordinacija zgodna,ubava, visoka plavusa so jaki atributi na nea i zbrckana starica... Doktorov ne moze da odlepi oci od plavusata i podgoltnuvajki i kazuva:
-Ve molam soblecete se... -Se izvinuvam,-vika staricata- nie sme ovde za mene... -Aaa...sednete, otvorete usta i isplazete go jazikot... |
|
Incredible Blue
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Haso go prasuva Mujo:
-Zosto sedis na prozor sekojpat koga zena ti pee? -Da ne pomislat komsiite deka ja tepam... |
|
Incredible Blue
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sedat Mujo i nekoj crnec pored bazen, so nozete do kolena u voda... Podstanuva Mujo, go vadi "majmunot" i go stava u voda...
-27 stepeni... Podstanuva crnecot, isto go stava u voda... - 3,2 metri dlabocina... |
|
Incredible Blue
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto cekaat Amerikanec, Evrej i Ukrainec pred javna kukja?
Amerikanecot naredna smena, Evrejot popust, a Ukrainecot zena mu... |
|
Incredible Blue
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Снаодлив човек ловел риби и фатил златна риба и му рекла: - Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби. Човекот ја пуштил во тегла за да може повеќе пати да ја фаќа. Изменето од емил - 21.Септември.2011 во 06:45 |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Докторе, абе нема маж што може да ме задоволи у кревет!
- Па пробај со двајца де. - Пробав докторе, ништо , не бе не се задоволувам! - Па пробај со тројца! - Пробав докторе, не бе не бива! - Па пробај со десет! - И со десет и со триесет имам пробано докторе, не се задоволувам никако! - Аууу жено па ти си била феномен! - Па така пиши бе докторе феномен, а не ко цело село шо вика к*рва! |
|
Внеси реплика | страница <1 205206207208209 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |