![]() |
|
Мали поуки за животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 186> |
Автор | |
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
АКо те зае*ат 98459894389584 пати, тоа значи дека не треба да веруваш повеќе...
![]() Вашата Рингла! ![]() Изменето од ekszi88 - 03.Септември.2011 во 13:27 |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Бидете постојано свесни за своите постапки и изборите што секојдневно ги правите во животот,бидејќи во природата не постојат ни награди ,ни казни,постојат само последици...
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
bidi toa shto si ne gi potcenuvaj drugite i nikogash nema da zgreshish., .......ako veke ne si zgreshil
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Кога трета личност ќе влезе во врската на двајца... тоа е затоа што едниот од двајцата ја оставил вратата отворена!................
|
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
jas sum pepel tamu kade sto bev ogan CEZAR
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Vezhbata go pravi majstorot.
![]() |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Eden udar od pozadi , znaci eden cekor napred ...!
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
koga ke se vkrstat kopjata pobeduva onoj shto najmalku gi posakuval
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Vekje go imash ONA shto go barash. Zatoa prestani da go barash... ONA shto go imash. ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Пред
да почнеш да ми судиш за мојот живот...облечи ги моите чевли тргни по
мојот пат, помини преку планините и долините, почувствувај ја болката и
среќата,помини низ годините по кои јас минувам, падни пред секое камче
кое ми е препрека..Стани и повторно помини преку истиот пат, како што
тоа јас го правам... Е дури тогаш...можеш да ми Судиш
(ne znam cija e mislava,ama e ubava i tolku vistinita...da ne dojde do zabuna-ne e moja ![]() Изменето од Andjelina - 17.Септември.2011 во 00:19 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Не верувај на никого...
дури ни себе си... |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Toa misla originalno poteknuva od indijancite vo Severna Amerika... tie velat "pred da govorish za mene prvin oblechi gi moite mokasini". |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zivotot ti e ...k*rva!
...samo, zavisi ,...koj te ebe! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ni bogat ni siromav so tie.....
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |