|
Мајка му |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zar moze mene nekoj da ne me saka be ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majku mu...
|
|
Incredible Blue
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma neeeeeee ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Milica.B
Сениор Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma super i rekla, bas fino ke se cuvstvuvam |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не слушајте гаталец,слушајте паталец!Само тој,што го поминал „пеколот“ свекрва,знае што значи....Сега некој ќе рече,таа што трпи е будала.Да, сега и јас така викам,ама моето домашно воспитување не ми дозволува....да бидам идиот и да се спуштам на исто равниште со НЕА.Викам Неа затоа што другачие не заслужува.Сега е почината,и ми е жал што,ако може така да се каже,имаше лесна смрт,за разлика од некои што на мравка не газат,па се мачат,ни живи ни умрени долги години,ОНА одма умрела без да рече ни оф ни леле,или да се покае за се што направи,а многу направи,не само мене и моите родители,туку и на својот роден син.Можеби и за тоа трпев,мојот маж еднашка ми рече, „она мене не ме сака,што ме родила,па сакаш тебе да те сака“!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фамилијарни врски... на диШтанс тоа се
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нејзиниот син е во добри раце.
Oh sh*t. -.- |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам потенцијални свекр(и)ви
мразам мешање од нивна страна мразам понижување ако ми се случи нешто од овие 2 ... ќе ме види на куково лето среќа ... немам контакт да не се разбереме погрешно..мразам потенцијални свекр(и)ви....ама ги сакам ... како луѓе ...без титула |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam ako dojde red da se preokupiras so majki i shajki ste na.bale site.....
treba da se ima pocit...i sekoj da si ja gleda svojata rabota...i naj bitno sto po nastrana.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf, jas sakam da si nastrana... sto ponastrana, pogolem plus...
sh:t... pak selektivno citam... Изменето од Marko Polo 1 - 15.Септември.2011 во 17:42 |
|
Incredible Blue
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade po nastrana na Maldivi nekaden li
|
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sejsheli moze
|
|
Incredible Blue
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za na Sejsheli i baba ke trpam ne pa majka
|
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kupeno! samo od kaj kje najdam baba sega... Изменето од Marko Polo 1 - 15.Септември.2011 во 17:54 |
|
Incredible Blue
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |