|
Честит 8-ми Септември - Ден на независноста |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честит нека е....
Среќен роденден Македонијо... Независноста носи слобода...слободата одговорност...одговорноста созревање... Се надевам ќе бидеш слободна..одговорна..и ќе созреваш. |
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво кали ова беше најубавата честитка што било каде ја прочитав денеска. Ми го разубави денот заедно со кошаркарите.
Честит празник на сите македонци и граѓани/ки, граѓанчинња на оваа вечна земја и за убаво и арно нека ни е на сите |
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Истото важи и за постот на Анастеа
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka ni e cestit i dolgovecen praznikot
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cestit praznik na site gragjani na Makedonija ! DA ZIVEE MAKEDONIJA ! |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прекрасна прослава. Прекрасен говор на Грујо во кој ми ја исполни душата со изјавата: НАШАТА ЦРВЕНА ЛИНИЈА Е НЕМЕНУВАЊЕ НА УСТАВНОТО ИМЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА! |
|
Illegitimi Non Carborundum
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveke narod na edno mesto ne sum videla do sega
Makedoncite se sobraa se zdruzija i zaedno proslavija... Site uzivaa vo nastanot koj bese bezprekorno organiziran.... Uste ednas Cestit Praznik Makedonijo |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина достојна прослава за големиот празник!
Сплотеноста на Македонците вечерва нека не' краси и во иднина! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве читам дека сите пишувате за прославата во Скопје.А во останатите градови прослава имало ли е или е била тишина ?
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drzhavnata proslava e vo glavniot grad, kako shto e obichaj za vakvi praznici vo bilo koi drzhavi.
Imav shansa da razgovaram so nekoi lugje po telefon koga beshe okolu 10-11 chasot navecher po makedonsko vreme i tie najpovolno se izrazija za manifestacijata. Onoa shto mi ostavi poseben vpechatok beshe nivnata izjava oti pochuvstvuvale nekakva suptilna pomena vo svesta kaj lugjeto, neshto shto nikogash do sega ne go imale zabelezhano, a odsekogash go posakuvale. Bravo ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За многу години Македонијо! Честит празник на сите Македонци и сите македонски граѓани кои ја сметаат Македонија за своја татковина.
Изменето од Platenik - 09.Септември.2011 во 07:56 |
|
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka e cestit praznikot, ama onaa stoka rosava lae li lae. Se mislev deka ke dojde, ke prisustvuva na ovoj znacaen den, ke imaat barem malku obraz.
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=A2BBBC039DC7B243A155B93C8EDAE0CF Изменето од Zeksi71 - 09.Септември.2011 во 08:08 |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е. Тоа значи дека никогаш нема да влеземе во ЕУ и НАТО, што мене ми одговара. Вчера ми олесни.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |