![]() |
|
Давање и земање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | |
Гаргамел ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
noktite ne davam nikoj da mi krati ako imas broj 45 ili 46 ajde da napravime pazar ama gledaj od 500 denari da ne se poskapi
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Ондак ќе треба да ти ги сецнеме барем прстите
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гаргамел ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
45-46 malku lufta da ima zosto naucen sum volneni corapi da nosam
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Би ти дала патики ефтино, али бројче друже... бројче
![]() Изменето од ekszi88 - 10.Октомври.2011 во 22:32 |
|
![]() |
|
jas pomisliv davas na staro poevtini baram ova opincite mi se skinaa zatoa prasav
|
|
![]() |
|
Радо би земала
![]() |
|
![]() |
|
davas ili zemas patiki
|
|
![]() |
|
Си има некаква
![]() |
|
![]() |
|
sto vrska imaat patiki so davanje i zemanje
|
|
![]() |
|
Od chekorenje mi se iskinaa patikite
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
vrzi dobro vrvkite na patikite/chevli se demode/., i nema zastan
............sredena rabota., i ke vnimavam za ponataka ![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
јас почнав малку по малку и сум неколку чекора повеќе до себе, но сеуште далеку. Чекорам.
... него Пајси, покушавам да ти пишам, ама тоа сандачето ми вика дека ти е полничко ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од pajser - 06.Септември.2011 во 09:22 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Ahhh, kolku sakam da ja zapoznaat sopstvenata ljubov
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |