|
Давање и земање |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти си личност, нема што некој да ти докажува нешто ниту па ти некому нешто да докажуваш. Исправи се пред себе си и сфати дека вредиш премногу. Кога нема кој да ти даде, дај си сам на себе. Сите одговори се во нас. Како ќе го гледаш светот зависи од тебе. Верувај во себе зошто си посебно човечко битие, со еден куп маани, но со многу повеќе доблести. Така ќе си бидеш водилка сама на себе. Кога се случува нешто лошо во животот се случува за потоа да се случи нешто добро. Кога една врата во животот се затвора, се затвора за да се отвори друга. П.С. Ова немаше врска со давање и зимање. |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сметам дека човек треба да даде ако вистински сака да даде без притоа да бара ништо за возврат.
Истото треба да важи и за земањето, треба да земе, само доколку намерата е искрена од оној што дава |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Php, многу убаво кажуваш и се сложувам со тебе комплетно. Рационално теоријата ја владеам, но има моменти кога во нашето однесување игра многу голема улога невербалниот говор, нели? Јас мислев дека давам во огромни количини, но го слушнав скоро она гласче во мојата глава дека сум проклето гладна за љубов.
Се што знам е една теорија и да си кажам дека е добро да се знае теоретскиот дел, барем знаеме кон што целиме... Јас целам кон тоа да го постигнам она што ти го напиша погоре |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da, se raboti za emotivni potrebi... a koga se pojavuvaat emociite, togash razumot se povlekuva.
Inaku, samo Ljubovta e vistina, seto drugo e iluzija na umot. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ahhh, kolku sakam da ja zapoznaat sopstvenata ljubov
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da pochnesh prvo od sebe ., i onaka natenane da si ja zapoznavash ljubovta vo sebe shto ja nosish za drugite., i onaka ko frik svojata ljubov da ja darish na toj shto ke te zasluzhi.,....hm... mozhe li i vaka.......ti si unikat i gledaj da ostanesh svoja., ne plachejki po tie shto samo pominuvaat bez neshto da zabelezhat Изменето од pajser - 06.Септември.2011 во 09:22 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас почнав малку по малку и сум неколку чекора повеќе до себе, но сеуште далеку. Чекорам.
... него Пајси, покушавам да ти пишам, ама тоа сандачето ми вика дека ти е полничко |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrzi dobro vrvkite na patikite/chevli se demode/., i nema zastan
............sredena rabota., i ke vnimavam za ponataka |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od chekorenje mi se iskinaa patikite
|
|
Гаргамел
Група Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto vrska imaat patiki so davanje i zemanje
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си има некаква
|
|
Гаргамел
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
davas ili zemas patiki
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Радо би земала
|
|
Гаргамел
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pomisliv davas na staro poevtini baram ova opincite mi se skinaa zatoa prasav
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |