|
Проблем со пенис! |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hematospermia ....
..,kako da ne..go "utepal" od mavanje ,pa sega hematospermija...
..sega ke otvori nova tema ..Problem so rakataKLIKAJTE I POMOGNETE.....a nie ke pocneme..reuma,isialgia...ova-ona.....a ke e vsusnost..."zorloma".
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брат, ти да не го празниш по 10 пати дневно Имаше еден случај пред година-две во градов. Некое „бате“ дваесет и еднашка го „обработило рачно“ во еден ден, и кутриот заврши на болница Му забраниле да го допри 2 месеци , а што беше најлошо и цел град разбра Е...ај сеа? |
|
Veles boy
Нов член Регистриран: 24.Јули.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gluposti,toa ne e hematospermija,nikakva bolest ne e nitu kamce od bubregot ako bilo malecko,pa trgnalo da izleze nadvor po patot po mocnata cevka,zasto sigurno ne bi bilo edinstvenoto kamce i i ponatamu ke imal bolki.Ne e ni od premnogu drkanje.Kolku pati i da go drkas,ne moze krv da potece,tuku samo crvenilo nadvoresno na penisot.Koga bre lugje ke i poglednete vo oci na vistinata,eh bre Makedonci,maliot dodeka go drkal vo istovreme masturbiral i so predmet vo oblik na penis(a ocigledno ne mu e prvat,zasto silno go pravel toa,pa zatoa poteklo krv)i povredil nekoi sitni kapilari stom imalo malku krv.Ha,ne e vena.Samo nikoe mashko nikogas nema da go priznae toa,a skoro site probale.Zensko ne priznava,a ne pa mashko!!
|
|
ANOXER
Нов член Регистриран: 22.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam crvenilo na penisot potocno na glavata i na kozickata koja ja stiti glavata i mnogu cesa(srbe)...i posle sekoj sexsualen odnos...toa crvenilo se javuva ponekogas go snema... i posle nekoe vreme se pojavuva povtorno no vo glaavno sekogas e prisutno proveriv na nekoj strani na internet pa najveke mi izgleda deka e BALANOPOSTIT ili vospalenie
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не чекај.Побарај лекарска помош подитно....
|
|
ANOXER
Нов член Регистриран: 22.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kandidata kako so znam se javuva samo kaj zenskiot polov organ
p.s imam imano seks koga icezne kako sto rekov ponekogas go snema amma retko e toa... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ANOXER,темата што ја постави беше дуплирана веќе има отворена ваква тема,па твоето прашање го додадов овде.
Инаку ти испратив и одговор на ЛП. Поздрав! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kandidata kako so znam se javuva samo kaj zenskiot polov organ..
Мхм, да... точно е дека Candida се јавува само кај жените ама не затоа што не може да се појави и кај мажите,туку затоа што мажот најчесто ги отфрла симптомите,одбива да побара стручна помош ...подобро ќе си живее со нив отколку да зборува за тоа и да побара помош... па тоа не е мачо бре луѓе,аман Candida Albicans , заедно со другите микроорганизми, нормално се наоѓа во организмот. Престојува во интестиналниот тракт, устата,грлото и гениталиите. Проблемот настанува кога се нарушува нормалната микрорамнотежа,кога енормно се размножува и ги преовладува другите здрави микроорганизми. Преку интестиналниот тракт, навлегува во крвотокот и така си прави пат до сите органи во организмот. Штом навлезе во организмот, прави ршум и е иницијатор на многу симптоми,синдроми, состојби и болести.. Некои од најчестите симптоми: - надуеност на абдоменот -гасови -главоболка -прекумерна замор -анксиозност -неможност за концентрација -промени во расположението -пролив -ректален сврбеж -болно грло -мускулна слабост -пад на либидото -итн... Зборот ми беше... ја има и кај мажите |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако имаш и црвени точки од страна кои се сушат имаш активна Кандида (секс исклучиво со кондом брат). Ако сврби и се појавуваат груби траги од страната на кожата си закачил HPV. Не се лечи никогаш, но за маж нема некоја сериозна последица освен брадавици што може да се појават ама тие се третираат лесно. Совет: Под хитно да престанеш да пушиш. Внесувај најмалку 500 мг Витамин Ц 6 месеци измивај го пенисот со Бетадин Многу овошје и зеленчук Многу одмор Намалување на стресот и најважно од се ПРЕСТАНИ ДА ПУШИШ ЦИГАРИ |
|
anonimen12
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НА НЕКОЛКу ДЕНА УСТВАРИ во СОН КОГА СПИЈАМ ЕДНО ВРЕМЕ ЦУСТВУВАМ НЕСТО КАКО ДА СЕ МОЧАМ И ПОТОА КОГА КЕ СЕ РАЗБУДАМ СПЕРМА ВО ГАШТИ ?! КАЖЕЈТЕ НЕШТО НЕКОЈ ЛЕК ОТИ ОВА НЕ СЕ ТРПИ НЕ МИ СЕ ИМА ДЕШЕНО ЕДНАШ!
|
|
anonimen12
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чУСТВУВАМ *** НЕШТО***
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..a da si go izdraksh ...odvreme na vreme?
pretpostavuvam deka ne si na...''priroden'' nachin ? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брза,малку те искорегирав,верувам ќе го рабере твојот совет новиот член. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
anonimen12
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kako da kazam ova kako da e aftomacki na eden nacin !ama cim si go dr*** poveke poveke na son isfrlat . DAli ova ke zavarsi ednas se nadevam deka nema da e ova cel zivot.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |