|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 62> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди плавуша по улица и гледа лушпа од банана и вели:
- Еее, пак ли треба да паднам? |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша и раскажува на својата другарка:
- Си седам дома и одеднаш некој ѕвони на вратата. Отворам, гледам еден младич. Тој ме прашува дали сопругот ми е дома. Јас одговарам дека го нема. Тогаш ме фрли на креветот и ме изработи, а потоа си замина. Уште не можам да сфатам што сакаше тој од мажот ми. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша прашува:
- Извинете, што значи “I don`t know”? - Не знам! - Чудно, кого и да прашам не знае! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди во WC, ги гледа вратите и влага во машкото. Дошол менаџерот и и вика:
- Зошто си во машкото WC? - Па на вратата има човек со фустан и човек со пантолони, а јас никогаш не носам фустан. |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши се тушираат и едната и вика на другата:
- Ај подај ми го оној шампон. - Па имаш шампон до тебе. - Па да, али на него пишува за сува коса, а мојата е мокра. |
|
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша, црвенокоса и бринета работат кај шефица која секогаш си оди порано од работа.
- Еј, ајде и ние да си оди порано денес, шефицата нема да дознае. – Рекла бринетата. И си отишле од работа. Бринената отишла на шопинг, црвенкосата на кафе, а плавушата дома и го наоѓа маж и со шефицата во кревет. Полека се прикрадува и се враќа на работа и се враќа дома во вообичаеното време. Другиот ден: - Леле, стварно беше супер. – Рекла бринетата. - Се согласувам, треба да го правиме повторно. – Рекла црвенокосата. - Нема шанси! Мене за малку ќе ме фатеа. – Рекла плавушата. |
|
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа плавуша на бензинска со автомобилот да стави бензин и овој дечково и вели:
- Сакате 95 или 98? и плавушава му вели: - А што, од оваа година немате? |
|
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша се жали на својот дечко:
- Купив една сложувалка, и не можам да ја сложам. - Хм, ништо ли не успеа да сложиш? - Ништо не се сложува, многу е тешка. - Како изгледа кутијата? - Некое жолто пиленце… - Ајде биди малку трпелива, сега ќе дојдам. Доаѓа дечко и ја гледа кутијата и и вика: - Ајде сега врати го корнфлексот во кутијата. |
|
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуши не можеш да ги научиш да скијаат на вода?
- Штом се навлажнат малку, одма се вртат на грб. |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е сличноста помеѓу плавуши и корнфлекс?
- Едноставни, лесни и многу вкусни! |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша во продавница:
- Дајте ми две врвки за чевли! - Какви? - Лева и десна. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши решаваат крстозбор. Едната ја прашува другата:
- Кажи ми машки полов орган со три букви? - Хоризонтално или вертикално? - Вертикално. - Мек. |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша пие вода откако ќе изеде јаболко?
- Заборавила да го измие. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто русокоса реди коприви на кровот?
- Дознала дека гром во коприва не удира |
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |