IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 202203204205206 240>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2011 во 09:27
Влегува во кафана некоја грда и дебела жена со влакна под мишките. Застанува на шанкот, ја крева раката и вика:
- Кој ке ме части една пијачка?
Сите во кафаната не и обрнале внимание, но еден пијаница му вика на шанкерот
-Дајте и на балеринава пијачка на моја сметка…
И ја почастил со 3-4 пијачки и едно време келнеров му вика
- Ај добро то шо ја частеше…Ама зошто баш балерина???
На тоа пијаницава одговара
- Па само балерина може толку високо нога да крене!!!

Изменето од емил - 09.Август.2011 во 09:27
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2011 во 10:48

Разговараат две другарки.

Едната и вика на другата:

- Да ти се пофалам си фатив дечко.
...
А другарката и вика:

- Епа ајде со здравје да си го користиш!!!.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2011 во 10:52

Мишко оди во кафана и нарачува пиво. Шанкерот му вика:

- 5 денари. - 5 денари пиво!?

Па добро колку е тогаш шарска? - 10 денари!
...
- 10 денари!?

Ќе сакаш да ми кажеш каде е газдата на кафанава?

Шанкерот гледа кон скалите и му вика:

- Горе, со жена ми!

- Па добро, што прави газдата со вашата жена?

- Исто што правам и јас со неговата кафана
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2011 во 10:53

Шетаат мајката и ќеркичката во парк.

На клупите забележуваат пар како се бакнува и тогаш ќеркичката:

- Мамо, јас кога ќе пораснам ќе имам дечко?
...
- Ќе имаш, ако бидеш добра.

- А ако не бидам добра?

- Е тогаш ќе ги имаш многу
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2011 во 12:37
Градско девојче се омажило за богат селанец. И им било добро дури и свекрата ја сакала, зошто се работела. Еден ден иде синот и и се жали на мајка му
- Супер е жената мамо, ама не ми дава. Ај те молам речи и да ми даде?
Мајка му се согласила и еден ден на кафе ја прашува снаава:
- Ќерко зошто не му даваш на син ми, многу се жали?
- Мамо јас дојдов тука да бидам домакинка, од стапови преку глава ми е дојдено..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2011 во 05:56
Учителката: Перица, имаш ти братче?
Перица: Не, учителке.
Учителката: А сестричка?
Перица: Ни тоа.
Учителката: Фала богу
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2011 во 06:08
Митрејца налутена го пречекува Министерот, мртов пијан и со кармин по целото лице, на влезната врата:
- Претпоставувам дека имаш добра причина што си доаѓаш дома во 6 саат сабајле!?
- Имам… доручек
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2011 во 06:16
Некој човек отишол кај голем мудрец. Чекал, чекал, чекал пред куќичката на мудерцот и накрај кога дошол на ред - влегол, застанал пред мудрецот и го прашал:
- Кажи ми мудрецу, каква е разликата помеѓу жената и бисерот.
Мудрецот рекол:
- Жената можеш да ја нижеш од едната страна а бисерот - од двете!
Човекот намрштил чело и рекол:
- Но има жени што.... може... да бидат.... нанижаи и.... од двете страни!
- Ееее синко. Тоа не се жени - рекол мудрецот - тоа се бисери
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2011 во 06:21
Се одржал натпревар во пцуење. Учествувале Гркот, Американецот и Македонецот.
Излегол Американецот на сцената и пцуел 2 часа. Гркот пцуел пцуел 3 часа.
Излегувајќи Македонецот на сцената се сопнал од каблите и пцуел на нив
5 часа. Отишол на средина и рекол : -Може ли да почнам?.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2011 во 05:52

Дали некогаш сте се запрашале зошто на терористите од Хамас и Ал Каеда им е кул да се разнесат во самоубиствени бомбашки напади?
 Ajде да видиме зошто:Нема пиво, нема дискотеки, нема "Плејбој", нема фудбал, нема баскет, нема кладилници, нема Ролинг Стоунс, Фифти Сент, Мадона. Нема бикини на плажа, нема нудистички плажи, нема миничи, нема штикли, нема раскопчани деколтеа.Нема хамбургери, нема сланина, нема колбаси, нема хот-дог, нема пача, нема чварки, нема пиво.Нема бричење. Нема ни депилирани жени.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 06:04
Си биле Македонец, Грк и Французин и отишле во хотел да спијат. Секој спиел во посебна соба и наеднаш кај Гркот на врата тропа некој и влегол и рекол јас сум духот со модрото око и Гркот се уплашил и се фрлил од прозор.  Потоа некој чукнал на врата кај Французинот и влегол и рекол јас сум духот со модрото око и Французинот се фрлил од балкон и  на крај духот влегол кај Македонецот и рекол јас сум духот со модрото око и Македонецот му рекол море мрш надвор да не ти го помодрам и другото око.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 06:05
Си биле  Канаѓанец, Французин, Енглез, Персијанец, Грк, и Македонец и сега имало многу публика и сите требале да кажат нешто и публиката да им даде аплауз и излага прв Французинов и вика Ајфелова кула и сите аплауз му дале излага врот Англицанецов и вика кралица ЕЛИЗАБЕТА и сите аплауз му дале излага трет Персијанецов и вика Персиски килим и сите аплауз му дале излага четрвти Грков и вика Грчка митлогија и сите аплауз му дале излага пети Канаѓанецов и вика Канаѓанска музика и сите аплауз му дале и излага шести Македонецов и вика абе вие го знаете КРАЛИ МАРКО и сите се чудат кој е тој кој е тој и Македонецов им рекол епа сеа ќе ви кажам Крали Марко ја ебел кралица Елизабета под  Ајфелова кула на Персискиј килим додека слушале Канадска музика ако не верувате во ова, прочитајте го во грчка митологија и сите му дале голем аплауз.
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 16:27
Три секретарки разговараат во ходникот.
Првата: Вчера на бирото на директорот најдов кондом.
Втората: Јас го дупнав со игла.
Третата: Ух, мислам дека не ми е добро.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2011 во 06:25

Возрасна и строга учителка ги прашува децата:
- Што дава кокошката?
- Јајца – одговара Марика.
- Точно така. А што дава кравата?
- Млеко – пак одговара Марика.
...- Точно – вели учителката – А што дава овцата?
Зоки-Поки нервозно одговара:
- Дава лекции и гадни задачи за домашно
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 202203204205206 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.