![]() |
|
Сите што сме психопати |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Автор | |
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakash da kazhesh deka ne e od iskustvo ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
abe znaes kako,klovnot si ja nosi maskata samo koga ima predstava,a lugjeto sekogash....jas ponekogas...koga uzivam vo neredot de
![]() barem si priznavam... ![]() ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
ne, ne znam kako
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Nema popsihopatsko od toa chovek da e vo bunda pred sebesi. Kolku e chisto koga kje se vidi sebesi gol i prifati kako takov. Jas zovrev vo bundava, ako prodolzham da se topam vo nejze - ke me snema! A be gledam nesto poludachki od toa - da si dozvolam da se stopam i da isparam... Dushava ne mi umira za takvi mi ti nekoi gluposti.
|
|
![]() |
|
sredbata so sebe ne e mnogu prijatna;kje se vidish kako shto te gleda Tvorecot. |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Zoshto e neprijatna? Shto e tolku neprijatno da se sretnam so sebesi? A so kogo da se sretnam?
|
|
![]() |
|
pa kje se sretnesh so svoite demoni koi se hranat so tvojot strav... ama gledam hrabra si kje prezhiveesh
![]() |
|
![]() |
|
Jas vekje gi vidov svoite demoni.. eden ton introekti i sega si ja baram lopatata da raschistam naokolu... i da go prifatam ona sto ne moze da se otfrli
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
lopatat veke ne e vo moda a i ti ja nadmina sega si vo grejder., ., turkaj se pred sebe i nikogash nemoj da se vrtish nanazad
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
E da, ja ko i uvek go odbiram poteskiot pat... motiki lopati...
![]() |
|
![]() |
|
Vojvotka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Психопат со тапија !!
![]() |
|
![]() |
|
Гаргамел ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
giv mi fajv
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |