Сите што сме психопати
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Филозофија и психологиjа
Опис на форумот: „Разно“ ама на повисоко ниво
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=21946
Датум на принтање: 07.Февруари.2025 во 23:29 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Сите што сме психопати
Постирано од: Jovan.74
Наслов: Сите што сме психопати
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 17:55
Коментари:
Постирано од: Anarchy
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 17:56
Штогодилоцииииииииииииии....ој си на лечење
-------------
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 17:58
i ovoj pod tebe e,...izgleda!
jas sum ...izvan konk*rencija!
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:00
Се гледа кои се пријавија во првите
-------------
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:02
ја да разбијам монотонија, и некое женско нека има
------------- И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:04
Welcome
-------------
|
Постирано од: Tetratka
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:10
во “Разно“ темава... нема да биде лошо...а?
------------- за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:11
Е таму многу пациенти би требало да има.
-------------
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:12
Јас сум меѓу првите
за мене има кревет.......хахахахах
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
|
Постирано од: Lithium
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:13
Tetratka напиша:
во “Разно“ темава... нема да биде лошо...а? |
Ма нееее Нека стои тука ( уште малку ) да не ви кршам филм ништо лично
------------- You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:14
Абе кревет, рабојќе, се што сакаш, секое едно нишанче.
Туку афторов на темава кај замина, а?
-------------
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:26
mrzla напиша:
Јас сум меѓу првите
за мене има кревет.......хахахахах | se nadevam deka e poshirok , da ne se stiskame, ...a i da ushtedime nekoj...krevet za drug poteshko bolen !
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: Joshua_Tree
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:34
Kade e doktorot sto ke ne leci so dopolnitelna doza na ludilo?
Jas si uzivam vo moeto
A vie?
------------- “Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.” ― William Faulkner, Mosquitoes
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:37
brza напиша:
mrzla напиша:
Јас сум меѓу првите
за мене има кревет.......хахахахах | se nadevam deka e poshirok , da ne se stiskame, ...a i da ushtedime nekoj...krevet za drug poteshko bolen ! |
хаххаха
важи те примам,само со посебни постелнини
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:40
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:40
...aha ...e pa, dobro shto ne sakash daska da stavime ...izmegju...ama i toa e neshto !
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:45
е па нешто е
ќути што не побарав да лежиме обратно, каде што мене главата тебе нозете хахаха
псохопатска работа беее ејјј
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:49
a be,...mozebi i ke se izlechime taka zaedno,..pa, posle ke mozeme i so edno kebe da se pokrivame....
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:51
кој ќе не лечи да видиме
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 18:57
ee, toa ke bide golem problem!...ponekogash ...doktorot e pogolem pacient i od.... pacientot!
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 19:53
Сакате доктор....??????
момент:
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 19:55
Tetratka напиша:
Во последно време отворивме клиника... за жал имаме пациент кој во неколку наврати беше жртва на гром (дали на наш експеримент или на прородна појава... не се знае, допрва ќе утврдиме)па имаме извештај од неколку лекувања, хоспитализација и експертска знализа на истиот...
Се радувам - сега имаме погодни временски услови...
Амнезата пациентот ја примил на кллиниката за громобранологија на 11.04.2010 во поспано и омолентно психична состојба. Неколку часа преди да биде примен на клиниката, пациентот консумирал лекови за смирение од напнатоста што ја чуствал и ударот на громот, а причината била: поради пропаѓање на некакви проекти. Пациентот не помни колку и какви лекови конзумирал од хетероанамнезата, но неговата мајка му подала бензодиазепин.
Гледајќи ги громовите, пациентот пред 5 години бил хоспитализиран во нашата клиника. Преди 2 седмици бил на хоспитализација во клиниката за Психијатрија и 3 месеци поради анксиозно депресивен синдром, он повторно ги барал громовите. (си играл со голи раце....)
ОПШТ СТАТУС - при неговото примање, пациентот е поспан со леко повредена глава - не се ориентира во времето, просторот и личностите. Афебрилен тешко контактибилен со нормално развиена ОМГ, бледа кожа, со запазена еластичност, видливо е лигавење и бледило, во креветот зазема активна положба и сите не остава со впечаток на средно болен човек. (но не е така..., со громовите не се игра!)
ОД СТАТУСОТ ПО СИСТЕМИ : Thorax - нормостеничен, симетричен, подеднакво респиративно подвижен. Pulmo - со хиперсонорен тон на перкусија. На акускултација со везикуларно дишене. Cor - акција ритмична, тонови јасни, без шумове. Abdomen - над ниво на градниот кош, мек и неосетилив на палпација. Hepar i Iien в границата на нормалност. Uct - обострано негативен. Екстремитети - Без едеми и деформитети.
Втора хоспитализација во нашата установа поради нарушено поведение, социјална неефикасност и злоупотреба на бензодезепини во склоп на гранично растројство на личноста, а предизвикано од прекумерна употреба на гром - громобран; соголување бакарна жица со голи раце и чепкање онаму кај што не треба... е деца не играјте си со громови....
После третманот во нашата установа во 2003 год. пациентот беше е хоспитализиран на НПЦ при ВБ со променлив успех. Од пред еден месец пројавува знаци на семејно насилство, се секвестира од социјалната средина, злоупотребува големи количини на бромазепам и кога ќе запада во состојба на длабок сон и сонува секакви работи - користи многу филм таблети. Поради тие причини на барање на родителите, одново е хоспитализиран присилно (принудно) в нашата установа.
Кога времето е наменето за фрлање громови во канта за отпадоци, лимнка од НЛО во отпадок за хартија и голтнато стакло, руинира во подводната канализација и предизвикува голомразица на сред улица...
Е како тука да не удре гром...
|
Кај мене у http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=20884 - клиника има многу малку пациенти - никој не издржува до крај...
Анастеааааааа..... ПОМАГАЈ!!!!!!!!
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 20:02
,,,,,,,,,,,,,..............
ТИ ВИКАМ ЈА - БАРАМ ПАЦИЕНТИ!!!!
Анастеа - јави се!!!!!!!!!! ни фалиш на темава...
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 20:05
a , koj da te "vrti"...za da vidi shto si ustvari ...tuku, da ne mi te mavnal tebe nekoj ,...grom?
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 20:07
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 20:52
...e go nema! bega toj ,..k'o gjavol od krst...od temava...
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 20:55
ми го нема постот...
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 21:01
не лажи, знам дека го гледаш
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 21:06
jas ne mu go gledam .,...postot ! a i on ....mojot!
|
Lithium напиша:
не лажи, знам дека го гледаш |
ја го гледам - друг не го гледа...
бреее ќе направам рекорд со избришани постови - нормално после МАРШАЛОТ...
а тој па - никако да се јави тука...
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 21:07
...kako da ne ..rekord?...ako tuka nekoj e rekorder po toa ,..toa sum jas!...dve trtini mi brishat ,..sekoj pat.
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 21:10
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 21:12
..tamu sto posto me brishat,...mislam ,...me brishea!
|
Постирано од: Џо
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 21:30
Џо Хипишизик Метафизик на Готовс!!!
------------- Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima
|
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 21:32
Уште Џо ни фалеше
-------------
|
Постирано од: DragancoLeskoec
Датум на внесување: 10.Март.2010 во 23:54
Датум на внесување: 11.Март.2010 во 10:43
DragancoLeskoec напиша:
Присутен |
знам!!! ти си добар и послушен пациент ...
http://www.youtube.com/watch?v=RKY4XK4FMYI - http://www.youtube.com/watch?v=RKY4XK4FMYI
http://www.youtube.com/watch?v=tZ8qaR-DbR8&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=tZ8qaR-DbR8&feature=related
зш ја нема зајко кокорајко...... тв Морис - закон!!!!!!!!
|
Датум на внесување: 11.Март.2010 во 15:38
Абе, тој не е докажан како пациент.
-------------
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 11.Март.2010 во 15:58
Ја не сум психопат, ама затоа ќе ви фаќам сеир од страна
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Датум на внесување: 11.Март.2010 во 18:31
...posedi ti malku tuka,..pa, ke stanesh i pogolem od.,...nas!
|
Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 11.Март.2010 во 18:40
Датум на внесување: 11.Март.2010 во 18:49
Се лечиме.
-------------
|
Датум на внесување: 11.Март.2010 во 18:51
...sigurno!...koga visish kako nekoj strazar na politika , pa ne odish kaj shto te baraat.
|
Постирано од: bingo
Датум на внесување: 11.Март.2010 во 18:59
блазесиви бе луѓе
|
Постирано од: sanja-a
Датум на внесување: 11.Март.2010 во 19:09
ако и ја
------------- Обожавам луѓе кои ме смеат. Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн
|
Датум на внесување: 11.Март.2010 во 19:28
Лесно му е на тие без ум...
|
Датум на внесување: 11.Март.2010 во 21:06
Pa zatoa vikam ja...Tesko mene so mnogu
hahahhaha
|
Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 12.Март.2010 во 21:07
Во фаза на лечење.
------------- What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
|
Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Март.2010 во 21:20
За прв пат ја видувам оваа тема после 1,5 години во Идивиди
Па јас сум еден од најголемите психопати,кретени и идиоти во Идивиди
-------------
|
Постирано од: Феникс
Датум на внесување: 12.Март.2010 во 22:23
емил напиша:
| Jas pa odma nea ja vidov prvo.Nadezna sum a?
|
Датум на внесување: 12.Март.2010 во 22:29
А јас живим во населбата Надежда member_profile.asp?PF=24547&FID=43 - gazela
-------------
|
Датум на внесување: 13.Март.2010 во 00:19
емил напиша:
|
Јас лично сум сведок не само во Идивиди туку и пошироко.
|
Постирано од: Џо
Датум на внесување: 13.Март.2010 во 18:40
bounty_hunter напиша:
Се лечиме.
|
Како бе тоа?
------------- Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima
|
Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 13.Март.2010 во 22:54
Vesela druzina ....
------------- Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus!
|
Датум на внесување: 14.Март.2010 во 08:52
................
------------- “Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.” ― William Faulkner, Mosquitoes
|
Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 14.Март.2010 во 08:58
Pa zar ima i takvi ovde
------------- Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 14.Март.2010 во 11:21
Ништо не разбрав за психопатите... ...
Но знам дека ..има ..НадеЖ... ...
Оти само надежта е таа што ... води подалеку ...
....од губитокот и неуспехот................
-------------
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 14.Март.2010 во 14:05
Ку-ку-ку-ку-ку-ку
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 18.Март.2010 во 14:39
Ах, деца , деца , Џаолот нек ви е на помош !
------------- I'm out bcz of pathetic around here
|
Постирано од: op12eh
Датум на внесување: 04.Јуни.2011 во 02:48
подобра тема немам видено
|
Постирано од: pajser
Датум на внесување: 04.Јуни.2011 во 08:31
lele pa tuka uzhivancija ., ni oftopik ne mu e ramen ., pishi shto sakash ., pa ni admini ., ni modi., ama nishto ne mozhat ., tuka se e so tapija i dokument zashtiteno., taka da za tekstot na ponatamosnite postovi ne odgovaram ., sami si go baravte ., ke bide cirkus tuka ., mirisam neshto., alo idioti kaj ste bre od sabajle., a i shto e ova tuka grupashenje ., i teranje idiotshtini., do nekni na red se redeshe ., asega i jas se kachuvam ., dobro de se zakachubam koga sakam ., aj neka vi e nazdravje ova epochetok ., nezdravi edni., aloooo .,
------------- nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
Постирано од: volkswagen
Датум на внесување: 04.Јуни.2011 во 13:45
О боже боже... темава
Епа, секој си е нормален само додека не го запознаеш. Мислам дека секој што вака официјално по форуми се нарекува „психопат“ , вушност само не го познава чудниот дел на другите. Сите сме (у главном) нормални само што некој својот чуден сегмент од себеси сака јавно да го прикажува, безразлика дали како недостаток или предност. За да бидеш она „баш-психопат“ треба ептен да силни психички испади и да те потиска нешто многу повеќе од тоа што можеш да го исконтролираш. Хомосексуалците (и тоа го сметам за настранување на психата) тоа го топорат као да е нешто позитивно па уште нас нормалните не накривуваат дека не сме ги сваќале. Ако тоа го ставиш како референтно , тогаш под и над тоа пореметување ќе можеш да утврдиш колку си забегал во сексуален аспект. Сите тие фетиши, садо мазо срања и сл, сето тоа се резултат на нешто „скренато“ во нас, само што доколку останат скриени , надворешната средина за нас ќе мисли дека сме апсолутно нормални. А зарем има некој што нема барем една „шекната“ сексуална фантазија??? -We all do!!! И не само за тоа...ова беше само еден пример... Исто така во сваќањата за светот, религијата, семејството, односите и вклопувањето на поединката може да има големи неусогласености. Па сите имаме бре, само што кај секој различно ниво достигнале... Затоа, можам да кажам... Прифатете се такви какви што сме си.... Нормални сме и нормално е тоа што ни иди од нас.... А ако веќе го исконтролираме - е тука е мајсторството
-------------
|
Постирано од: Messenger
Датум на внесување: 04.Јуни.2011 во 18:24
Vistinskiot psihopat ne znae deka e psihopat.
Ludiot sekogash misli deka e pameten.
Onoj koj se deklarira deka e psihopat vo sushtina e osamen... ama saka da stane interesen i da svrti vnimanie ako treba i so gluposti samo da stane zabelezhan.
------------- Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
Датум на внесување: 04.Јуни.2011 во 18:30
i najgolemite mudrosti se gluposti vo ocite na sudiite...
sekoj si uziva vo sopstvenoto ludilo...duri i pametnite...
|
Постирано од: vivi1
Датум на внесување: 07.Јуни.2011 во 18:35
jo...koj znae da uziva
------------- vivi
|
Датум на внесување: 04.Август.2011 во 14:14
Датум на внесување: 04.Август.2011 во 17:13
dosegashnovo iskustvo ., mi ukazhuva deka samo 3-4 nicka se normalni-psihopati., a drugite pochnuvajki od mene neznaesh koj od koj psihopat do psihopata., ....... ajde site vaka toptan., na ednodnevna eksk*rzija do bardovci ., iiiiiii ima super da si pomineme ima ludnica da napraime
------------- nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
Постирано од: Феникс
Датум на внесување: 06.Август.2011 во 13:51
Датум на внесување: 06.Август.2011 во 15:22
Најубавото чувство на психопатите е да си го видат нередот што го оставиле зад себе одкако ке помине кризата,без ниедно чувство на вина...ова го прочитав некаде не се сеќавам каде....
|
Постирано од: vanesa
Датум на внесување: 07.Август.2011 во 14:57
Joshua_Tree напиша:
Најубавото чувство на психопатите е да си го видат нередот што го оставиле зад себе одкако ке помине кризата,без ниедно чувство на вина...ова го прочитав некаде не се сеќавам каде....
|
sakash da kazhesh deka ne e od iskustvo
|
Датум на внесување: 07.Август.2011 во 15:19
abe znaes kako,klovnot si ja nosi maskata samo koga ima predstava,a lugjeto sekogash....jas ponekogas...koga uzivam vo neredot de barem si priznavam...
|
Датум на внесување: 07.Август.2011 во 15:22
ne, ne znam kako
|
Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 08.Август.2011 во 00:32
Nema popsihopatsko od toa chovek da e vo bunda pred sebesi. Kolku e chisto koga kje se vidi sebesi gol i prifati kako takov. Jas zovrev vo bundava, ako prodolzham da se topam vo nejze - ke me snema! A be gledam nesto poludachki od toa - da si dozvolam da se stopam i da isparam... Dushava ne mi umira za takvi mi ti nekoi gluposti.
|
Датум на внесување: 08.Август.2011 во 00:39
ekszi88 напиша:
Nema popsihopatsko od toa chovek da e vo bunda pred sebesi. Kolku e chisto koga kje se vidi sebesi gol i prifati kako takov. Jas zovrev vo bundava, ako prodolzham da se topam vo nejze - ke me snema! A be gledam nesto poludachki od toa - da si dozvolam da se stopam i da isparam... Dushava ne mi umira za takvi mi ti nekoi gluposti. |
sredbata so sebe ne e mnogu prijatna;kje se vidish kako shto te gleda Tvorecot.
|
Датум на внесување: 08.Август.2011 во 00:40
Zoshto e neprijatna? Shto e tolku neprijatno da se sretnam so sebesi? A so kogo da se sretnam?
|
Датум на внесување: 08.Август.2011 во 01:23
pa kje se sretnesh so svoite demoni koi se hranat so tvojot strav... ama gledam hrabra si kje prezhiveesh
|
Датум на внесување: 08.Август.2011 во 01:30
Jas vekje gi vidov svoite demoni.. eden ton introekti i sega si ja baram lopatata da raschistam naokolu... i da go prifatam ona sto ne moze da se otfrli
|
Датум на внесување: 10.Август.2011 во 16:08
lopatat veke ne e vo moda a i ti ja nadmina sega si vo grejder., ., turkaj se pred sebe i nikogash nemoj da se vrtish nanazad
|
Датум на внесување: 10.Август.2011 во 17:37
E da, ja ko i uvek go odbiram poteskiot pat... motiki lopati...
|
Постирано од: Vojvotka
Датум на внесување: 09.Октомври.2011 во 23:43
Психопат со тапија !!
|
Постирано од: Гаргамел
Датум на внесување: 10.Октомври.2011 во 23:16
|