IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Сите што сме психопати
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите што сме психопати

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 456
Автор
Порака
vanesa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2011 во 14:57
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Најубавото чувство на психопатите е да си го видат нередот што го оставиле зад себе одкако ке помине кризата,без ниедно чувство на вина...ова го прочитав некаде не се сеќавам каде....голема%20насмевка

sakash da kazhesh deka ne e od iskustvo
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2011 во 15:19
abe znaes kako,klovnot si ja nosi maskata samo koga ima predstava,a lugjeto sekogash....jas ponekogas...koga uzivam vo neredot deголема%20насмевка
 barem si priznavam...намигнувањетрепкање
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2011 во 15:22
ne, ne znam kako
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2011 во 00:32
Nema popsihopatsko od toa chovek da e vo bunda pred sebesi. Kolku e chisto koga kje se vidi sebesi gol i prifati kako takov. Jas zovrev vo bundava, ako prodolzham da se topam vo nejze - ke me snema! A be gledam nesto poludachki od toa - da si dozvolam da se stopam i da isparam... Dushava ne mi umira za takvi mi ti nekoi gluposti.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2011 во 00:39
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Nema popsihopatsko od toa chovek da e vo bunda pred sebesi. Kolku e chisto koga kje se vidi sebesi gol i prifati kako takov. Jas zovrev vo bundava, ako prodolzham da se topam vo nejze - ke me snema! A be gledam nesto poludachki od toa - da si dozvolam da se stopam i da isparam... Dushava ne mi umira za takvi mi ti nekoi gluposti.

sredbata so sebe ne e mnogu prijatna;kje se vidish kako shto te gleda Tvorecot.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2011 во 00:40
Zoshto e neprijatna? Shto e tolku neprijatno da se sretnam so sebesi? A so kogo da se sretnam?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2011 во 01:23
pa kje se sretnesh so svoite demoni koi se hranat so tvojot strav... ama gledam hrabra si kje prezhiveesh
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2011 во 01:30
Jas vekje gi vidov svoite demoni.. eden ton introekti i sega si ja baram lopatata da raschistam naokolu... i da go prifatam ona sto ne moze da se otfrli
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2011 во 16:08
 lopatat veke ne  e vo moda  a i ti ja nadmina sega  si vo grejder., ., turkaj se pred sebe  i nikogash nemoj da se vrtish nanazadнамигнување
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2011 во 17:37
E da, ja ko i uvek go odbiram poteskiot pat... motiki lopati...
Кон врв
Vojvotka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Септември.2011
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojvotka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2011 во 23:43
Психопат со тапија !!
Кон врв
Гаргамел Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2011
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гаргамел Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2011 во 23:16
giv mi fajv
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 456
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.