|
Да сакаш или да бидеш сакан? |
Внеси реплика | страница <1 3637383940> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакајте и некој сигурно ќе Ве сака и Вас ....
Велат ...едни ... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некој... ама не баш тој ти што го сакаш, а лити???
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бидам сакана, и да сакам !
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna rabota malku me iritira ., zboruvate se vo idno vreme., da bidete., a zoshto ., ne ste., a normalno e idvete raboti da funkcioniraat zaedno vo isto vreme., zatoa shto., edna bez druga., da dadesh nekomu ., i od istiot / ta da primish ljubov e sosema normalno.,
e tuka ednonasochna ulica ne funkcionira ., mora da ima dvosmer vo chuvstvata davanjeto i prevzemanjeto., barem tuka so polno pravo ., i avtoritativno mozham da vi solam pamet., bidejki mojata vrska so soprugata trae veke 36 g., i ako ne sum pruzhal jas i ako ne pruzhala taa., ne bibilo vozmozhno tolku da trae vrskata ko vchera da pochnala., ai shto e strashno ako bidesh odbran., i nekoj/a vi podari del od sebe i svoite chuvstva., ., aj gledajte gi rabotite i od drugata strana ., a ne samo od vasha gledna tochka., stavete se vo polozhba na lichnosta od sprotivas., ....... vredi da razmislite |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакај и ке бидеш сакан !
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakaj se sebe si i kje bidesh sakan!
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој сака да ме сака?
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На кој начин де Ексзи.. Во сакањето има различни нијанси... Дај потенцирај
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja bi za bezuslovno...
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ми се допаѓа, и јас отварам дебата на истото прашање |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууу... ма кој не би... и ја би така... и то ептен, ама околинава смета дека на мои години треба „да се изнаживееш“ (да смениш 54 цури) па тешко се најува некој да те сака потпуно освен другари и другарки...
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде КАЛииии
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
околината може што сака да си сака, ама кога ќе ја стрефи АМОРова стрелка, еееее, тогаш да ја видам!!!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e isto ko da prasas koe krilo i e poveke potrebno na pticata,levoto ili desnoto
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |