|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 200201202203204 240> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во автобус, еден дечко му приоѓа на Блажо и му вели:
- Здраво јас сум Перо, јас сум е*ачот на Вашата жена, и продолжил... Утредента пак исто. Кога се
случило тоа по трет пат, Блажо се јавува дома и и раскажува на жената
што му се случува последните три дена Утредента исто, во автобус, Перо доаѓа до Блажо и му вели: |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интернационален натпревар за пожарникари... Прво место - 100.000 долари.
Запалена зграда... Први во акција влегле американските пожарникари... Возилата се пракирале околу зградата... Пожарот угаснат за 25 минути. Германските пожарникари влегле во акција... истото сценарио... возилата околу зградата... пожарот угаснат за 23 минути... На крај Македонските пожарникари... Пожарникарското возило влегло право во приземјето на запалената зграда... излегле пожарникарите и почнале да се маваат со лопати, со палта, да бакнуваат земја, да се дерат ... пожарот изгаснат за 8 минути... Македонските пожарникари го освоија првото место! Новинарите се собрале околу нашите и го прашале шефот на нашата експедиција: - Неверојатен потфат, што прво ќе направите со парите? - Паааа... најпрво ќе купиме кочници за пожарникарското возило! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат двајца другари:
- Гледам жена ти добро ослабела. - Да да, тоа е благодарение на една стара добра кинеска диета, јаде секој ден само супа. - Со фиде? - Не со стапчиња. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некое дете му пишува порака на дедо мраз:
Дедо Мраз! Сакам за Нова година да ми донесиш сестра. А дедо мраз му пишал писмо: Прво да ми ја донесиш мајка ти. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лавот избегал од зоолошката градина во Скопје и нападнал едно девојче. Тогаш се појавил еден човек и со голи раце го задавил лавот, и го спасил девојчето. Утредента наслов во Утрински:
-Храбар Скопјанец задави лав и спаси девојче! Човекот се јавил во редакцијата на Утрински и им рекол: - Слушајте ваму јас сум тој што го задави лавот и јас не сум Скопјанец! Следниот ден наслов во Утрински: -Храбар Македонец задави лав и спаси девојче! Повторно човекот се јавил во редакцијата: - Не сум Македонец. - Е добро кажи што си? - Јас сум од Грција, работам во амбасадата. - Добро, извинете, утре ќе го смениме насловот. Наредниот ден наслов во Утрински: Ненормален Грк го задави лавот, миленикот на децата! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пепелашка му вели на принцот:
- Обувката ми е таман! Кога ќе правиме свадба? - Тоа беше полуфинале. Сега ќе ги мериме градите |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко ја прашува аптекарката:
- Имате ли прашок за болви? - Имате куче или маче? - Имам болви… |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали знаете што е танга?
- Гаќи кои никогаш нема да ги искористите како крпи за бришење на прашина |
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Надвор горештини, на работа се помалку желба и агилност... Време е да се насмеете! Неколку стари добри вицови за убав и повесел ден.
Кратка и слатка насмевка !
2. Што е вишок на вредност? 3. Зошто црногорците не слават први мај? 4. Што е ќелавење? 5. Каде ги чува Чак Норис парите? 6. Како се викаат луѓе во Југо на автопат? 7. Како да направите најголем циркус на светот? 8. Која е разликата меѓу Градски трговски центар во Скопје и Светскиот трговски центар во Њујорк? 9. Најдобра вијагра? 10. Што е „родео секс“? Тој лежи на грб, таа врз него. Му соопштува дека има сида и се обидува да остане на него барем пет минути. 11. Што најчесто им паѓа на памет на наркоманите? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат двајца пријатели на улица, а едниот со едното око затворено и со огромна модрица која му го зафаќа половина лице. Првиот веднаш прашува:
- Човеку, што ти се случило од каде толкава модрица? - Од икање. - Дај не збори глупости, неможеш од икање да добиеш воопшто модрица, а не па волкава. - Можеш, можеш, ако почнеш да икаш додека се наоѓаш во туѓ плакар |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е побрзо од циган што трча со украден телевизор?
- Неговиот син со украдено двд |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бил некој Охриѓанец и отишол во Скопје. Се шетал низ центарот и кога поминал покрај некоја продавница за велосипеди му текнало дека внук му сакал велосипеди па решил да му купи...Влегол во продавницата и го прашал продавачот
- Имате сини велосипеди, внук ми сакат да купит, па да му подарам еден. А продавачот збунето го прашал - А што ќе му е велосипед ако е сакат |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Црногорец во Белград, седнува во едно кафуле и нарачува кафе. Со кафето му носат и лажичка. Тој се чуди што е тоа, погледнува лево десно да не има некого и лажичката в џеб. Се враќа во Црна Гора, и оди кај татко му и го прашува:
- Тато, што е ова? А тој, штом го видел, веднаш почнал да вика: - Бегај со тоа, носи го од дома, носи го од државата…Тоа ти е, несреќнику, СЕМЕ ОД ЛОПАТА |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото го советува младоженецот: – Сине, убаво размисли пред да се ожениш. Ова ти е најважната одлука во животот... и последната. Сите понатамошни
одлуки ќе ти ги донесува жена ти. виц или вистина |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Внеси реплика | страница <1 200201202203204 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |