|
КАДЕ СТЕ? |
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Автор | |
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MARIESTAD TOA E NA GOLEMOTO EZERO PISI KOA IDES
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Barbados
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
ohrigjanka
Нов член Регистриран: 26.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum vo spanija vo santiago de compostela na ednomesecen k*rs po spanski.si odam zautre i milo mie.gradov e ubav ima mnogu prednosti vo sporedba so mk.od organizacija do kultira higiena i se drugo ama se slozvam so deckoto od norveska neznam kako se vikat.to e to, so i da pram znam dek makedonija vakva takva taa me cekat.taka da...maka mie zosto da e tolku haos tamu i so moram na cela svet ovde da mu drzam predavanja po istorija politika i kultira zs nikoj neznajt ni kae makedonija a kamoli drugo.care???
|
|
Yo
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e vistinata |
|
ok-girl
Нов член Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Cyprus Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM NA KIPAR,
IMA LI I DRUGI NA FORUMOV?
|
|
NOSTALGICARKA
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja s'm u BURUNDI,..sigurno, edini od tuka!
|
|
martin_mk
Сениор Регистриран: 09.Април.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Missisauga, Canada (zalepeno do Toronto)
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
London,UK
|
|
|
|
Oreska
Нов член Регистриран: 16.Август.2006 Локација: Ireland Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dublinia
|
|
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum makedonka vo slovenija i tuka imam kontakt so mnogu makedonici ama imam nekoi koi se pravat pogolemi slovenci od samite slovenci i toa mnogu mi smeta.ne mi e jasno zošto plukaat na makedonija koga i samite se svesni deka seto toa što go imame vo makedonija slobodata demokratijata načinot na život go nema nikade vo stranstvo odnosno vo tuđinata
|
|
ribari
Нов член Регистриран: 14.Јули.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jassum vo australia pa ako idi nekoj vamu neka navrati na kafe
|
|
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jugoistocen severozapaden nov juzen vels na istok od canada ili taka nesto
|
|
I`m back in the game
|
|
JoeyTribbiani
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaeme dobro kade e Misisaga.Nekni bev vo Starsky Supermarket.Finest European food.Meraci.
Toronto,Ontario.
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mali Pariz...momentalno
|
|
......
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |