|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 199200201202203 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во селска црква свештеникот држи проповед и прашува:
- Што се случува со вас, луѓе мои? Пред некој ден одам по патот и во грмушките ги забележав неа и него, малку понатаму ги здогледав неа и неа, а уште понатаму ги видов него и него! Па што е ова, луѓе мои? Цветко му шепнал на соседот: - Да идеше уште малу потаму ќе ме сретнеше мене и мене! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две првоодделенчиња: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е тоа: мало, црно и опасно на гранка што виси?
- Мравка со карабин. |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат дечко и девојка и дечкото и вика на девојката: можи да те викам Ева? |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Детето го прашува таткото: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена му се обраќа на непознат маж:
- Вие многу ми личите на мојот трет маж! - А колку пати се мажевте? - Двапати! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој човек има проблем со половиот орган. Отшол кај докторот во прва смена:
- Здраво докторе, имам голем проблем со половиот орган. - Во ред, соблечи се да видиме. Човеков се соблекот, а докоторот исплашен му рекол: - Господине, па ова е кинески сифилис, веднаш мора да се сече! - ТИ БЕ БУДАЛА СИ? Јас си одам, ќе дојдам овде кај докторот во втора смена. Дошол човеков во втора смена, но и таму докторот му го рекол истото – дека тоа е кинески сифилис и веднаш мора да се сече. Човекот потоа дошол во трета смена да праша друг доктор: - Добра вечер докоторе, имам проблем со половиот огран. - Во ред, соблечи се да видиме! Овој се соблекол, докоторот погледнал и му рекол. - Слободно облечи се и оди си. На тоа човекот жив среќен извикал: - ШТО ДОКОТОРЕ, НЕ ТРЕБА ДА СЕ СЕЧЕ?! Докторот му рекол: - Не бе, сам ќе ти падне. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден дедо отишол да си ја земе пензијата. Ја зел, но не се прибрал цела вечер. Утрото бабата нервозно го прашува:
- Кај беше!? - Бев на стриптиз и ја потрошив целата пензија. Бабата уште понервозно му вика: - Како не ти е срам. Целата пензија да ја потрошиш за некоја да ти се соблекува. Јас за 50 денари ќе ти се соблечам! Дедото гледал, гледал и рекол: - Евтино си е евтино… |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дедото му вели на внукот:
- Брзо, скриј се, доаѓа учителот, а ти денес не отиде на школо! На тоа внукот: - Ти скриј се, јас сабајлево им се јавив дека си умрел. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те нема цела ноќ, веке е три ипол! – се лути жената.
- Па би било три ипол и да бев дома! – одговара пијаницата |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како животните одат на одмор?
-Лавот сам. -Тигарот со љубовница. -А Мајмунот со жена |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ситуација во судница:
-Зошто ја убивте својата 1-ва жена? -Па затоа што престана да ме сака! -Добро, откако излеговте од затвор повторно се оженивте, тогаш зошто ја убивте својата 2-ра жена? -Па престанав да ја сакам, затоа ! -А кога повторно излеговте од затвор и пак се оженивте, зошто на крајот на сите краишта ја убивте и 3-тата жена? -Е јебига, навика! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој мора во Македонија да го суделе |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи баба во автобус, а спроти неа седи момче што џвака мастика. По некое време бабата рекла :
– Џабе ми зборуваш синко, јас тебе ништо не те слушам. |
|
Внеси реплика | страница <1 199200201202203 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |