![]() |
|
За вкусовите не се расправа! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e,da!
![]() iako nekoi imaat ....odvratni vkusovi !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Уште во воведниот пост нагласив дека не се согласувам со
оваа поговорка. Не гледам зошто за вкусовите не би требало да се разговара, зошто не би го кажале своето сопствено мислење во врска со нешто? Не велам дека треба да дојде до голема расправија поради различните вкусови, или наметнување на она што нас лично ни се допаѓа врз околината, туку едноставно секој има еднакво право да го изрази и да го брани сопствениот вкус. Понекогаш не се потребни ниту зборови за да се заклучи дали некому му се допаѓа нешто или не. Нашиот израз на лицето открива се. Мене искрено ми е тешко да одглумам (или да прикријам) дека нешто ми се допаѓа (или не ми се допаѓа), а вушност не е така. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |