|
Џентлмените - загрозен вид? |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | |||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе фолки, џентлмен ти е кодекс на однесување кон жените, често подразбира давање предност на жената и ставање на истата во, не е тоа тоа ти што го викаш
и мислам дека ме разбравте погрешно, не зборам дека треба да се однесуваме сите како клошари и хардкор фаци, туку едноставно да се однесуваме понормално и поприродно, секој да си биде она што е и да не се замара со одредени правила на однесување ме нервира тоа што светов има имплицирано вештачки однос меѓу мажот и жената, нивните меѓусебни позиции и значење начин на живеење и мислам дека сето тоа е заблуда и треба да се ослободиме од тоа и немојте да сметате дека не знам што е џентлмен, знам многу да импресионирам со моите џентлменски потези а и да си ги погазам истите и жените да ме сметаат за идиот кој личи ко никогаш да не бил со жена и ете, затоа го мразам сето тоа, едноставно не е природно и никогаш не може да покаже вистински однос меѓу маж и жена |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а инаку тоа што викате, демек со лифтот или со помагањето, се заснова на инстинкт и признајте дека не го правите тоа секогаш...
физички не е возможно а ако не го правите тоа со секоја жена што ќе ја видите, тогаш не сте џентлмени сега разбирате зошто сето тоа е измислена работа? |
|||
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зборам, бон тон , де, и ситни финтички... Џентелмен да бидеш е една целина на милионче потези и начини
Начин е на сваќање... втемелено во една особа. Мене до сега не памтам да ми се случило да не отстапам... Освен ептен ако сум расеан или на раскрсница со првенство... Едноставно, така сум учен од мал и таква навика сум створил, па сега веќе е несвесен дел Многу мина мислат дека се фолирам, дека глумам нешто или од кај знам, ама вистината е сосема поинаку и... секој некогаш се има испонашано како идиот, ама тоа скоро секогаш се должи на сплет на околности и изгубени живци од претходни случувања. Па луѓе сме, мајко му.. Затоа : вештачка - за кого како... |
|||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако сум пред неa нa ред, а лицето не е во некоја незгодна состојба, не гледам ни најмала причина зошто би отстапил место.Како шо мај хоуми забеган рече, не створајте некој вештачки однос меѓу машките и женските. Изменето од DragancoLeskoec - 14.Јуни.2011 во 02:08 |
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и токму за последното што си го спомнал ти зборев |
|||
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Види Забеган... можеш ти да ми веруваш или не, тоа е само твоја работа... Ти кажав, немам што да се фолирам или од кај знам што да глумам, а и немам толку пред кого овде ако така перцепираш
Мислам оти тоа болдираното му се случува и на најдобриот човек... Секој еднаш губи живци и другите што не го познаваат ќе кажат „каков морон“... не го оправдувам, ама не можеш секогаш да имаш апсолутна контрола бре... но ако успееш да го редуцираш тоа што поретко да се случува,тогаш си чекор напред... едит: мислам дека прајме муабет за различен степен на испаѓање морон, во случајов. Зависи што ти подразбираш под тоа.... Изменето од volkswagen - 14.Јуни.2011 во 02:25 |
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Карактеристики на модерниот џентлмен
Па, добро размислете и ќе заклучите дека не се многу мажите што ги имаат овие карактеристики, а и дел од оние кои ќе ги ставите во категоријата „џентлмен“ на крајот може да излезат лажговци под маска. Ако сакате да проверите дали некој маж е достоен да биде наречен џентлмен, погледнете објективно како се однесува кон сите жени, а не само кон вас. |
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Повеќето од денешниве жени не ни заслужуваат џентлменско понашање.
За да бидеш џентлмен, потребен е и објект за таквото поведение. |
|||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така е, не можеш со било која да бидеш џентлмен...
А плус, мажите се плашат повеќе да не бидат исмејани како лигуши и папучари од жените или ,,дамите,, кон кои сака да се однесува како џентлмен одошто од другарите.
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е со болдираново не се согласувам ! Зошто некоја жена или'' дама'' би ве исмевала ако направите џентлментски гест кон неа? И без оглед дали некоја заслужува или не заслужува таков пристап вие бидете со стил ,па можеби во близина ќе се најде некоја што заслужува,па ќе ја освоите со вашиот однос кон понежниот пол. |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Никогаш и нема да се согласиме за вакви теми бидејќи ти си женско, а јас машко.
Во врска со ова црвеново, сакаш да кажеш дека кога некоја од страна ќе види дека џентлменски се однесувам кон понежниот пол ќе ми пријде од страна тукутака и ќе почне да ме ,,мува,,?
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па сега можеби нема тукутака да ти пријде и да те мува,тоа баш и не е начин на однесување на една дама,ама можеби ќе ти даде некој дискретен сигнал да и пријдеш.
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..edna sigurno ke te predizvika da bides djentlmen...samo treba da ja otkries
|
|||
vivi
|
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
скоро секоја жена би била пријатно изненадена доколку некој се однесува како џентлмен...епа не знам на која жена не би и годело тоа не викам дека сите се цвеќе за мирисање, секогаш постојат исклучоци, но мнозинството би го ценеле тоа... вие само како да си барате изговори за да не се однесувате како џентлмени |
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |