|
А што прави овој народ? |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 69> |
Автор | |||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Но незначи тоа дека треба да се ТРУДИТЕ да го учите мнозинството како требало да се гласа или пак сами да се убедувате дека не сте определени |
|||
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Павароти, нема потреба да ми се обраќаш во множина, тоа малку ми личи на обраќање кон масите ( некои симболички го нарекуваат тоа, кон овците), а во кои не се гледам себеси Биди директен, не ми пречи. Прво, ако се убедуваш себеси, значи не си сигурен во нешто...а јас сум сигурно опозиционо настроена. Да ти појаснам: не сум партиски определена ...туку сум контра ВМРО ДПМНЕ, или контра- влада определена. Второ, во нашиов систем, не можам ни да сонувам да имам такви пропагандни способности како советниците на владата, па да го учам мнозинството на нешто...јас само констатитирам дека мнозинската одлука не е одлука на зрел државотворен народ. Толку. Трето, овој народ излезе на протести против полициската бруталност. Секоја чест за сите кои излегоа на улица да си го кажат јасно и гласно мислењето, т.е. да проговорат Срамота за оние кои ги прогласија протестите за опозициони, штитејќи ја власта на тој начин. Заборавија дека институциите на државата не треба да познаваат наши и ваши, туку сите сме засегнати од нејзиното работење. Ова се пред се, граѓански протести, и браво за тој чекор на овој народ! Изменето од Kali - 13.Јуни.2011 во 12:52 |
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kali, po bonton koga se obrakas kon nekogo go persiras i ne se obrakas direktno zosto mozebi e navredlivo za sogovornikot, ti si devojka ili zena i mojata kultura ne dozvoluva da ti se obratam vo ednina odnosno ke gi persiram site devojki. Izreagirav taka deka site sto se opozicijata (SDSM, KOMUNJARSKA BANDA) se neopredeleni se dodeka ne vlezes vo diskusija i odma pocnuvaat so kavga. Na protestite zosto protestiraat istite luge sto protestiraa na plostad pred nekoe vreme a i istite odat po partiski mitinzi? |
|||
ljoce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Овој народ пуши.
|
|||
ljoce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пуш пауза...
|
|||
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da e svesen shto pravi....nema da go ,...(ne) pravi,... toa shto (ne) go pravi !
na zaklost!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сега одмара!..а вечер,вечер до после полноќ ќе тепа муви и комарци...
НЕ ИЗЕДОА МУВИИИ И КОМАРЦИ....!АЛООО,ГРУЈО ... АФРИКА НЕ НИ Е РАВНА... |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
reuma
Група Регистриран: 08.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И шо сега? НИШТО, се е исто како лани, само ТЕБЕ нема.......е, те има богами иако е исто како лани. СЕ Е ИСТО, САМО ПАРИ НЕМА!!!!!
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ti e jasno zosto site pocnuvaat so kavga(kako sto ti velis)? zosto vie od VMROto SI DOZVOLUVATE site onie koi ne se slozuvaat so rabotata na vasite milenici da gi karakterizirate kako SDSM ili da mu ja lepite vasata omilena etiketa KOMUNJARSKA BANDA sto patem e strasno nekulturno...navistina sramota... postojat i drugi partii vo drzavava,neli a ako ne vi objasnile vo stabot eve jas ke ti objasnam- moja gragjanska dolznost e da izlezam na izbori dokolku ne se sl*gam so niedna opcija fino go ponistuvam glasackoto livce,za da nekoj ne go zloupotrebi,neli? a kako sto ti objasni i nekoj pogore moze da glasam i za Cak Noris ako sakam i toj li e KOMUNJAR? |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cak Noris komunjaaar??!
A zatoa izgubiva gjermancite u ratot.... |
|||
Incredible Blue
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3334353637 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |