|
А што прави овој народ? |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 69> |
Автор | ||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...мило ми е ако е така,ама се сомневам. да не ти заѕвони мобилката во деновите на предизборен молк,и да не те потсетат што треба да правиш во недела до 12,00....малку ме чуди. мора да си некоја...крупна риба!. |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ни крупна ни ситна...едноставно смеа ме фаќа кога читам како некои викаат дека партијата ги користи членовите или со сила ги праќа на митинзи или било што....Тогаш се чудам кој од сите луќе што ги знам го натерале нешто со сила ...и стварно не ми текнува.... |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Орка изгласа ли ти....за тие што требаше |
||||
||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
За малце ќе влезев да гласам со две раце и тоа,ако тоа го побараше прекрасната девојка во Стар Дојран додека го пиеше утринското кафе пред просториите за избори
|
||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
цццц...ете што прави овој народ..манијаче девојки на избирачките места Изменето од MyWay - 07.Јуни.2011 во 12:34 |
||||
||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не нееееее,отидов чисто по спортски риболов,и ко секој таков рибар иако неспремен со мамци за на суво не можеше да не заприметам една таква риба....Е сега денот и условите беа такави да она тој ден плива во политички води
|
||||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Хахахха...истиов муабет го слушнав од пријател ама со книшка од сдсм. Кога некој ќе отиде и ќе гласа тој не би рекол дека е НЕОПРЕДЕЛЕН . |
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
камо сите да беа такви |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
iii kamo jas da fatev nekoj decko |
||||
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aaa ne bidi siguren
|
||||
||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
е па ........
|
||||
||||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па нормално, штом гласаш, се одлучуваш за некоја партија. Тоа не значи дека имаш книшка |
||||
Внеси реплика | страница <1 3233343536 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |