|
ИЗБОРИ 2011 - Резултати, излезност, коментари... |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | ||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se utepav barajki informacii kako bilo glasanjeto po dijasporata, osven za australija drugi podatoci ne najdov, od kaj ti se podatocite deka nasite pobedile so 3:0. poz |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK, vo Evropa pobedil VMRO-DPMNE so zaokruzheni (vo momentov nemam detalni) 1500 glasovi.
SDSM dobila okolu 200 glasa. Za sega ushte nemam precizen broj na glasovi za Amerika. Vo Kanada pobedil kandidatot na VMRO-DPMNE so okolu 190 glasovi, a SDSM dobila 26 glasa. Skoro 50% povekje dobil kandidatot na Dostoinstvo (iznenaduvanje!). Ako se sledi analogijata od tamu verojatnosta e deka i vo Amerika isto taka ubedlivo kje pobedi VMRO-DPMNE. Da povtoram, ova se rekla-kazala nezvanichni podatoci od lugje koi si pravele bosh-muabet i nemale popatna rabota otkolku da shirat propaganda vo koja ne treba da se veruva. Изменето од Messenger - 05.Јуни.2011 во 03:20 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be im se raduvam, kako i nema da se raduvam koga so vika prilepcanec pocnavme so 3 od karti. i ti da bese na moe mesto ke se raduvase garant, i so sega tolku se iscuduvas. a toa so se neoficijalni, nema vrska, mnogu brgu ke se oficijaliziraat, utre vo 19.30 makedonsko vreme na prvata pres konferencija na dpmne. |
||
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci se pocnuva so 3 od karti so bi rekol prilepcanec pp.
dobar start, ne me ni cudese vakov rezultat od dijasporata. |
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova shto se sluchi vo dijasporata e sholski primer za "lendslide victory"... kako neodamneshniot katastrofalen poraz na liberalite vo Kanada koi isto taka insistiraa na predvremeni izbori.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
glasanjeto na dijasporata na koja tolku godini se protivese edna nenarodna partija kako sdsm pokaza zosto dijasporata ne e dobrodojdena na glasanje za sdsm.
samo mi e krivo zosto grujo gi prifati uslovite na rosaviot bandit se so cel da se onevozmozi masovno glasanje na dijasporata. namesto da bide ednostavno i lesno glasanjeto, se napravija da go napravat skoro nevozmozna misija, a grujo seto toa go prifati. grujo za ova ima golem minus, ama pak ke kazam kako za prv pat i dobro e. za slednite izbori sigurno ke bide glasanjeto organizirano isto kako sto toa go pravat ostanatite drzavi, odnosno preku posta ili internet. |
||
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Туку не ми одговори за комунизмот што го носиш во душата ,а ваму сите се правите ВМРО-вци??
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СМешки е вашата дијаспора од регистрирани 400000,само одвај 1500-2000 да ги кажувате дека се ВМРО-вци,срамота е со тоа да се фалите,тоа се само смешни полтрони,но нека ви биде,ќе почекаме,понатаму???
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема ваша дијаспора Горазд,таа е дијаспора од сите нас Која е таа ваша дијаспора,и тука сега има делење? Кои сте тоа тоа ВИЕ да почекате? Што ќе чекате,до кога,како ќе чекате??? |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е како кои ?Сите што се надвор и гласат за ВМРО се бугари според Горазд и ја гушаат Македонија
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не планирам да гласам,а впрочем ниту еднаш немам гласано до сега.
Овде во Штип веќе луѓево слават победа на ВМРО, оние во Струмица слават на СДСМ , така да нека си се занесуваат луѓето, уствари мора да си зачуваат свое работно место , што сакаат нека прават. Вчера ме умреа у смисла : ме среќаваат у маало приврзаници на ДУИ и ми викаат да сум гласала за нив ќе ми дале брашно, сокови и благи работи После тоа ми се јавува братучетка ми , ми вика, ќе поминам од кај тебе да ти дадам мајца од ВМРО , пенкало и приврзок, обавезно да гласаш за нашите Потоа ја сречавам комшиката ми вика , за последен пат да те замолам да гласаш за СДСМ, ќе ти платам 200 евра, само ти гласај за нашите И така како и до сега се одлучив да не гласам за никој , ма што сакаат нека прават и едните и другите, скиснато ми е веќе |
||
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Треба ли да го коментирам ова |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие што ќе гласаат за Војводата имаат годишна претплата во најблиската им бурекџилница ... секое утро 1/4 бурече со јогурт плус кутија цигари дневно и по три гратиси за пијачки у некој најт клаб
Не ќе се лажиме со маици , брашна и 200 евреи |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледам си ме прозивал, па еве, ќе ти одговорам, иако Messenger нешто кажа, ако го прочиташе, таму е одговорот. Со неофицијални резултати може да излезе секој. Зарем кај нас пред ДИК да ги соопшти официјалните резултати, партиите не излегуваат со неофицијални резултати? Тоа е сосема нормално. Не знам каде гледаш нешто спротивно на законите. Зарем не се прави истото и во Македонија? Секој може да соопштува што сака, тоа нема никаква правна тежина. По затворањето на избирачките места, веќе секој може да излегува со неофицијални резултати како што сака и колку што сака. |
||
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |