|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 7071727374 84> |
Автор | |
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нов сопственик на А један е Ѕинго . Само треба да ја леквидираат и да ја дадат на хипотека.
|
|
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се истроши веќе А1 ....
постојано повторување ....
Во недостаток на свежи информации
повторно ги актуелизира аферите со списоците ...
вади некои прелански стории .....
|
|
prilepcanec pp
Група Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovde veke ne stanuva zbor za nezavisna tv ami partisko glasilo
edno me cudi?sto pravi,sto raboti ovaj sto go vrzuvaat so lisici gol na terasa,faten na svaleraj(pretsedatelot na sovet za radiodifuzija) dali ima regulativa za neramnomerno raspredeleno izvestuvanje za kampanja??? pumpaaaas aloooooo |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слободно да се прегледаат и Сител и канал 5 колку емитуваат за реформистите на ДПМНЕ?????????????????
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАШТО бре...да ја леквидираат??.
ОДЛИЧНА си е...
пс
Кога дома има(м) нешто незгодно по и за мене..веднаш им ја пуштам А0...и наеднаш се си се смирува..односно дури (несаканите ми) гости-те ...си бегаат..пред време
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
ljoce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Борч се ко Грција и немислат да се одборчат . Ги префрлија парите на странски сметки и сега останува уште недвижен имот , ниценцата за работа и тв опрема да се дај на распродажба. Или да земат кредит од банка кој нема да го вратат. А нема таква банка која расфрла пари . Значи ќе има лицитација и како императорќе ја купи Ѕинго.
|
|
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Објектите на оваа ТВ куќа немаат градежна дозвола..значи не се легализирани..и према тоа безвредни
- Лиценцата НЕ Е пренослива..барем така мислам
- Опремата (им) е БЕЗВРЕДНА ..оти наскоро иде Дигитална Ера (после 1 Јуни 2013 година)
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
ljoce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас не викам дека е пренослива ниценцата. Ниценцата си останува на А1 а тој шо че ја купи А1 по афтоматизам ја зема и ниценцата. Да се надеваме дека купец ќе биди императоро. Објектите ќе се легализираат со новио закон за легализација.А опремата ќе ја заменат по принципот "старо за ново".
Е , а можно е Сорос да фрли некој долар и да остани соросоидна телевизија. Но се сомневам во тоа затоа што Сорос ретко фрла пари на лузери. Изменето од ljoce - 28.Мај.2011 во 16:48 |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поддршка за А1 од мене,да почнат да сменат новинари и да излезат од амбисот во кој што се наоѓаат моментално.
Кои само глупости тресат на телевизија дали се свесни или не,душички сироти |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе Забеган имаме еден куп грешници ама од сите тие синоќа само на А1 беа убедени дека СДСМ можела да прави влада и слични коалиции се додека еден од гостите не ги подсети дека прво треба да победат на избори.
А друга работа тотално вон темата беше што даваа некој млад дечко факултетски образован што бил говедар и се тоа за време на пристигнување на резултатите од изборите,мислам ало нека се разбудат бе |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште ова да го пишам морам.
Синоќа околу 9 додека гласовите не беа ни преброени А1 телевизија со Соросоидите на чело и секако водителката Биљана Секулоска правеа калкулации за следните Предвремени Избори,кога ќе биле,како би можело и слично Алооооо овие избори не се завршени.....сироти душички |
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas pa ne ni gledav A1 voopsto...Ne sakam da bidam dezinformirana |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мај не ти треба телевизија за да те информира кој победил на избори,доволно е да излезеш на улица и погледај кој се радува.
Синоќа дури и поразениот СДСМ се радуваше покрај победниците од ДПМНЕ. Единствено тмурна атмосфера исполнета со жални фаци имаше во студиото на А1 |
|
|
Внеси реплика | страница <1 7071727374 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |