IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - А што прави овој народ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

А што прави овој народ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 69>
Автор
Порака
ljoce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Мај.2011
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 197
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ljoce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2011 во 00:20
Originally posted by gazela gazela напиша:

твојата статистика и проценките делуваат застрашувачки......изненадувањеа инаку не знам у кој процентод тие 55% се ставаш ти кога во рок од 10 мин прво викаш секоја чест на дотичниот  а после  ....некако гоне.....
Па некогаш викав браво за него а сега ќе спијам, за време на гласањето.

Изменето од ljoce - 25.Мај.2011 во 00:28
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2011 во 22:33
Народот се шашардиса.....
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2011 во 06:47
Originally posted by annaja annaja напиша:

Бога ми. Да стои човек и да се чуди-до кај ќе одат овие наши новинари-ако воопшто може да се наречат  новинари.Го отруја бре народот со нивните пресметкитага
Oтворена војна - фрчат тужби меѓу А1 и Сител
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ljoce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2011 во 13:38
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by annaja annaja напиша:

Бога ми. Да стои човек и да се чуди-до кај ќе одат овие наши новинари-ако воопшто може да се наречат  новинари.Го отруја бре народот со нивните пресметкитагаOтворена војна - фрчат тужби меѓу А1 и Сител
Ај аирлија нека е ... Денес тужби утре летви задутре бомби... Браво , така се почнува. . Демократски е ако не ги боли.

Изменето од ljoce - 27.Мај.2011 во 13:40
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2011 во 22:34
Чита, врти со глава и не му се верува, што го снајде во својата земја

Се обесил зошто не земал плата

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ljoce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2011 во 22:56
Да е една жртва во транзицијава би било ок . Ги има многу самоубиства , убиства , болести , шашардисани и којзнае уште што има во народецов наш. Зошто нема вести за нешто арно пример на кого му паднало лото па да видиме кој е среќникот или да ги покажат среќните луѓе кој се по митинзи . НЕ,НЕ, ТОА Е СТРОГО ЗАБРАНЕТО.Па дваесет години се гледа по медиуми само црни работи . Дали не подготвуваат за нешто црно? Незнам но кажи барем една среќна вест од таа телевизија . Или било кој медиум од 100 вести имаме 99 црни . Дали се под хипноза новинариве , незнам . Вмровските медиуми кажуваат црни работи за времето на СДСМ , сдсмовските медиуми кажуваат за сегашноста и јас неможам да гледам ТВ . Пуштам Дисковери и гледам реалност , па уште ќе ти побараат пари за радиодифузна такса . Кој гледа македонски медиуми нека плаќа.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2011 во 00:00

Јас верувам во  својот народ...верувам во овој народ ...

верувам дека знае да разликува добро од лошо....

верувам дека знае  правилно да одбере.....

верувам дека ...слуша...чита ..гледа .... и правилно ќе расудува ...

Ми се допаѓа слоганот .... Ти гласај ....Ти одлучи .....!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ljoce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2011 во 10:25
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

Јас верувам во  својот народ...верувам во овој народ ...

верувам дека знае да разликува добро од лошо....

верувам дека знае  правилно да одбере.....

верувам дека ...слуша...чита ..гледа .... и правилно ќе расудува ...

Ми се допаѓа слоганот .... Ти гласај ....Ти одлучи .....!!!
Мене овај слоган не ми се допаѓа ... Зошто јас би гласал? За 4 години после гласањето да ме боли глава од разни закони и даноци кој ми го уништуваат мојот принцип на живеење . Јас верувам во народецов наш дека нема да излези на избори и со тоа ќе им кажи крај на злобните арамиски политичари. Па , не гласам за бандити повеќе !!!
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2011 во 12:59
Originally posted by ljoce ljoce напиша:

Мене овај слоган не ми се допаѓа ... Зошто јас би гласал? За 4 години после гласањето да ме боли глава од разни закони и даноци кој ми го уништуваат мојот принцип на живеење . Јас верувам во народецов наш дека нема да излези на избори и со тоа ќе им кажи крај на злобните арамиски политичари. Па , не гласам за бандити повеќе !!!

Па ...ако не ти се допаѓа слоганот..си имаш (право на) избор:
Ете ...можеби овој слоган НИ ЗМИЈА НИ МАГАРЕ..појќе ќе ти (се) бендисвитголема%20насмевка
Или(мити) пак.....  НА 5 ЈУНИ НАРОДОТ ПАК..дрн дрн дрнголемо%20гушкање
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ljoce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2011 во 14:53
Тешко му е на народо со вакви политичари.Опљачкан , понижен , со наведната глава , се моли на политичаро кој ништо не му дава. Срамно е да си политичар во држава со сиромав народ. Ја незнам како воопшто можат да излезат пред толпа народ и да одржат митинг. Тешко на народ со недоделкани политичари...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2011 во 15:50
А што ли да прави кутриот народ кога се најде во вртлог од предвремени изборни конфликти, политички пресметки. Како ли да знае кутриот народ дали е во опасност или не? Кој ли да му каже дали во ова турболенција функционираат институциите или не?тага
Не се знае дали има шпански краставици во Македонија
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2011 во 20:09

Се знае ..нема во Македонија шпански краставици...
а овој народ знае дека треба да си јаде домашни .....намигнување
нема ни бактерија .... но од утре ќе има засилена контрола
при увозот  особено ..шпанскиот......

Инаку голем број од  овој народ  многу повеќе
од што се очекуваше .... синоќа  беше собран на едно место ....да
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2011 во 20:13
со носење на администрацијата на митинг, и давање кеш на малолетни деца, митинг не се прави... можам да се кладам дека добри 30 % не им беше таму местото, или воопшто не сакале да дојдат.... и сама знаеш што се дешава во ј.администрација... 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ljoce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2011 во 21:29
Тешко на народо со ваква администрација...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 69>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.