|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика | страница <1 7576777879 173> |
Автор | |||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако ме разбирате што ви зборам али ај ќе појаснам, Груевки на ваков начин не заблажува четири години, и сега не убедува дека ни направил услуга... навистина сте ми смешни, и едните и другите со предизборново расположение |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од ljoce - 27.Мај.2011 во 17:26 |
|||
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шо се мора,се мора,а и да ти кажам,повеќе за генерациите што доаѓаат,за да се стремат вистинските корени да си ги осознаваат,за да не МАНИПУЛИРА секој со нив. Така пред еден ден исто,во ПУБЛИКА - весниче од Дневник,едно младо историчарче,кој знае како завршило и вели остајте го ВМРО од пред 100 години тоа со денес не се споредува(ко да читам некој хисторик од бившо),поготово овие кодошко предавнички работи,а видиш историјата цела се повторува,и јас настрадав од новите Бугари во ДПМНЕ-то,овде биле волци,до волци,па затоа и ова да им се каже дека поим немаат што е Пеонија,а ете и пред нос и тоа им го земаат,а тие демек споменици лееле,море лееле пари во свој џеб. |
|||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|||
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Алал за муабетов човеку,се надевам дека ќе дојде и времето на вистинската Македонштина и за познавачите на сопствената Историја,а не само евтин популизам.
|
|||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Македонија има најниска просечна плата споредена со поранешните југословенски републики. Има пониска плата дури и од Косово. Според последните податоци од Државниот завод за статистика, објавени во петокот, просечната нето-плата во Македонија во март била 20.585 денари или 333 евра. |
|||
Gorazd777
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ВИКИ,ВИКИ,ВИКИИИИИИИИИИИИИИИликс,там тарам там
|
|||
ВОЈНАТА Е МИР
|||
Radijator
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Just because i see the world with my own eyes, that doesn't make me a sinner !!!
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Onoa shto mene me interesira e zoshto nekoi lugje postojano odat na ispovedanje kaj ambasador na tugja drzhava ?
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Gorazd777
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ДЕМОКРАТИЈАТА
Изменето од Gorazd777 - 08.Јуни.2011 во 17:20 |
|||
ВОЈНАТА Е МИР
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa ti e odgovor na prashanjeto:
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so ima vrska apsenjeto na nekogo za kogo se ima somnevanje deka napravil krivicni dela, a najmalku pak iseluvanjeto na ismail od stanot, so demokratijata. Ismail ne se odgovoril so sopstvenikot na stanot za kupuvanje i e mnogu ednostavno, mora da si odi od tamu. ovoj pak drugiot ako e nevin, ni sveti petar ne mu moze nisto, so tolku se tegavis tuka po forumov. So ne dojde mene nekoj da mi go zeme stanot vo Skopje i da mi rece moras da si odis od tuka, ili pak da me apsi po parkinzi. |
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
Gorazd777
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми се обраќај мене лично,еднаш сум те опоменал,да не те брани после администраторката,и баш вистинско македонче си,абе војна водевте со него веднаш го предадовте,како СОДОМА,па на се, веруваш така просто,...ај па што зборувам и јас со тебе,ти си ја здувнал одовде,ко..,списи таму и не кажувај за тука. Прочитај малку Историја кој на кого ГРОБ му копал овде во македонија,кој на кого му пресудил,прочитај за Битолскиот војвода Ѓорѓија Сугаре,зашто го свиткале и што им викал на неговите...и не се правете многу на н... Да точно како го свиткале кога ги открил што направиле со парите од народот,кога им побарал да ги вратат го скинале,само Љубе е премногу наивен,а народов... има пословица,прост народ,силна држава. |
|||
ВОЈНАТА Е МИР
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
blaze si ti, sam si postavuvas prasanja, sam si odgovaras,sam si sklapas mozaici, ne vrtis od istorija do denesnica, a niakkva vrska postovite nemaat so temava, so ti e na tebe be
|
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7576777879 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |