|
Оптички илузии |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
*psycho*
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Јули.2006 во 16:17 |
Еве ви една интересна тема...
Ако имате слики праќајте... Што гледате? Млада девојка, или стара баба? Ова е добро! Изменето од *psycho* - 08.Јули.2006 во 16:21 |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slonot-4 noze iako izgledaat poveke ako se zagledas dobro sepak se samo 4 i 1 surla
stara baba toa li trba da se vidi? Изменето од angelwings - 08.Јули.2006 во 16:24 |
|
*psycho*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да но слонот има 5 стопала, а на другата слика треба да се видат и бабата и девојката. Како? Двојката е свртена во профил и и се гледа мал дел од носот и трепката, а нејзиното уво е окото на бабата што веќе ја виде
Еве уште нешто интересно Изменето од *psycho* - 08.Јули.2006 во 16:31 |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од angelwings - 08.Јули.2006 во 16:36 |
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da se izbrojat malite crni topcinja |
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo procitajte na slikata |
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
*psycho*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледајте во центарот! Зелената точка што се појавува не е анимација! Изменето од *psycho* - 08.Јули.2006 во 17:03 |
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako osite ja sledat rotirackata rozeva tocka ke gledaat samo edna boja rozeva , no ako se zagledata vo beliot krst vo centarot rotorackite tocki ke stanat zeleni .Koncentrirajte se na beliot krst i pokratok period rozevite tocki poleka ke izceznat i ne nivno mesto ke gledate zeleni tocki koi rotiraat
p.s rozevoto voopsto ne isceznuva i nema zeleni tocki no ova e dokaz deka ne go gledame sekogas ona sto mislime deka go gledame
|
|
*psycho*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е фер јас ја пратив истата слика и не ми ја покажува!
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro de eve pratena e sto ima vrska
Изменето од angelwings - 08.Јули.2006 во 17:11 |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |