|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 198199200201202 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто се животните попаметни од луѓето?
- Пушти 20 коњи да се тркаат и 500 луѓе ќе одат да ги гледаат. Пушти 20 луѓе да се тркаат, нема да дојде ни еден коњ |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат двајца пензионери на клупа.
- Знаеш, купив едно пакетче вијагра. - Ти луд си, на тие години ќе умреш. - Вреди да се ризикува! - Е па ај пробај, па кажи ми утре, па и јас да ја изненадам бабата. Утре дента се среќаваат дедовциве пак. - Леле како сум си поминал со бабата, абе лудница: Ставив во едно тавче едно колбавче, му ставив вијагра, кога порасна машала се изнајадовме со бабата |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Снаава се шетала дома гола и свекрвава ја гледа и и вика: Што се шеташ ма гола? а снаава: Па то е нова мода ова е адамова облека. Вечерта и свекрвава се соблекла гола и дедово ја гледа и и вика: Мори бабо шо си ваква гола? свекрвава: Јас не сум гола тоа е адамова облека, дедово: Барем испеглај ја! Изменето од емил - 17.Мај.2011 во 10:16 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден човек си купил нов часовник и отишол на базен да се бања. Но бидејќи часовникот не бил водоотпорен, го оставил на страна и напишал: Не Кради…. P.S. Првак во карате. |
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sprovedena e anketa vo cel svet, a prashanjeto glasi:
Kakvo e vasheto lichno mislenje za nedostatokot na hrana vo ostatokot na svetot? Anketata zavrshila katastrofalno. -Vo Afrika ne znaele shto e toa hrana. -Vo zapadna Evropa ne znaele shto e toa nedostig. -Vo istochna Evropa ne znaele shto e toa lichno mislenje. -Vo Amerika ne znaele shto e toa ostatok na svetot. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вика градоначалникот на Прилеп? - Кинг Конг
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашува учителката детето: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неколку универзални закони
Закон за нормалноста - Сите изгледаат нормално додека не ги запознаеш. Закон за слушање - Ако мислиш дека никој не те слуша, пробај прдни. Закон за грижа - Ако мислиш дека на никој не му е гајле што си жив, пробај скокни една рата од кредитот. Закон за перверзија - Не се секирај, перверзно е само првиот пат. Закон за дуплирање - Ако сакаш да дуплираш илјадарче, најдобро е да го превиткаш на пола. Закон за времето - Времето не проаѓа подеднакво, зависи од тоа на која страна си од вратата на вецето |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се фалат двајца богаташи, кој од нив е побогат.
Едниот вика: – Јас имам толку пари што можам да го купам целиот свет! Другиот вика: – Е јас не го продавам |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кризата обиколувајќи го целиот свет, стигнала до Македонија и рекла:
- Каде и да одиш, дома си е дома! |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Попот имал три ќерки. Итар Пејо им го фрлил меракот на сите три и затоа започнал да работи кај попот.
Еден ден попот му рекол: - Пејо, оди донеси ги трите лопати! Итар Пејо тоа и го чекал, отишол кај ќерките на попот и им рекол: - Попот рече сите три да ве е... - Тоа не е точно, ти лажеш! – извикале збунето трите девојки. Во тој момент Итар Пејо се свртел и извикал силно: - Трите ли Дедо Попе? - Трите Пејо, трите!!! |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената тажно му вели на својот сопруг кои не и обрнувал многу внимание.
-Ги гледаш ли соседиве. Колку момчето си ја сака девојката, колку многу ја бакнува. Би можел и ти да научиш нешто од него. - Многу би сакал, ама не му ја познавам девојката |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две комшивки оговараат:
- Не ми се верува дека се земала со тој старец...! - Драга, кога ја земаш парата, не гледаш која година е штампана......
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некое дете му пишува порака на дедо мраз:
Дедо Мраз! Сакам за Нова година да ми донесиш сестра. А дедо мраз му пишал писмо: Прво да ми ја донесиш мајка ти. |
|
Внеси реплика | страница <1 198199200201202 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |