![]() |
|
Женски имиња за новороденчиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 31> |
Автор | |
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KLARA
|
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Барбара ... некако ми е омилено.
Милион познавам, ама дури од кога го најдов во песна на Превер , незнам, ми се врежа во памет ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Јана
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Марија
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Tamara
lara... |
|
![]() |
|
minlan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Mia-Ema-Eva
|
|
burn tire not your soul
|
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Е кога ке имам син ке се вика Мелхиседек е единствено е а и не верувам дека некој друг ке сака вакво име да крсти
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...a , jas pa, veruvam deka toj ke ima,...suicidalni misli,
...samo pretpostavuvam ,...de!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Викторија
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
D A R I N K A
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Зоја
Гергана
Анелија
|
|
![]() |
|
Guilty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
шенка
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Jana(kako kerka mi)
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
ANITKA111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
Viktorija
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |