|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика | страница <1 8586878889 300> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се плива, ми се тегачи на плажа, ми се пие коктел ми се игра со песок, се ми се прави само не ми се седи во канцеларија
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене баш ми се седи во канцеларија, кога има со кој да се допишувам!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si rabotam , si vleguvam na forum od vreme na vreme , kafeto e tuka , vodata i cigarite , sto pojke :))) |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми се јаде нешто а незнам што
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se seta ama nemam drustvo
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
крилца па да прошетаме до 7ца
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmmmmmm odamna ne sum jadela sendvic od 7-ca ako mislis na taa 7-ca |
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVA VEKE NE E FER 7-CA PA 7-CA PA DOBRO MAVNETE EDEN FRANCUSKI ZA MENE SO MNOGU MAJONES(NEMA BOLJI)
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо не ми се прави а и на форумов денес е досадно
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele zosto taka
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PIJAM KAFE PUSAM CIGARA
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pijam kafe i uste sobiram energy da pocnam so business... |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo nemoj mnogu vreme da sobiras energija ;)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 8586878889 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |