|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 48> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе легнал на паркиралиште и спие. Дошол полицаецот, го буди и му вели: - Разбуди се, Трпе! Ти не си кола! - Па, не си ни ти пајак - одговара Трпе. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си разговараат Трпана и колешката у канцеларија:
- Трпано, глеам новиот дечко билдер, разбацани мускули на сите страни, мачомен. Мора да е добар маж? - Исто као мојот лаптоп, супер графика, слаба батерија |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и вели на Трпана:
- Жал ми е веќе да те гледам... цел ден работиш и се мачиш... ај затвори ја вратата од кујната! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа Трпе од работа и ја прашува жена си : Каде се децата? , а жена му одговара : На англиски. Трпе : Ok, where are the children?
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трча Трпе на лекар и му вели на лекарот:
- Докторе, брзо помагајте син ми го проголта пенкалото! - Ма нема проблем, еве земете го моето! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа Трпе на работа со модринки на лицето. Колегите го прашуваат:
- Што се случува со тебе? Зошто изгледаш така? - Вчера кога ја земавме платата, ме нападнаа, ме претепаа и ми ги зедоа парите. - Им ги запомни ли лицата? - Е како нема да им ги запомнам лицата на Трпана и син ми. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај Св. Петар дошле Италијанец, Германец и Трпе.
Петар ги прашува што се случило: Италијанец: – Па дигнаф 220 со моето ферари. Германецот: – Па дигнаф 250 со мерцедесот. Трпе: – Јас си купиф нова кола. И? – прашал Св. Петар. Трпе: – И умрев од глад. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе оди накај дома доцна во ноќта, а
Трпана луто го чека пред врата и му се дере: - Како не ти е срам волку касно да се враќаш дома?! - А кој рече дека се враќам? Дојдов да ја земам гитарата |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничката го прашува малиот Трпе:
- Трпе, кој збор го користиме за негација? - к*рац! Наставничката видно нервозна: - Не е точно! А Трпе: - к*рац не е точно! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе разговара со другар му:
- Фејсбук имаш? - Имам. - А, Скајп имаш? - Имам. - А, Твитер имаш? - Имам. - А, живот имаш? - Имам, али ја заборавив лозинката |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затруднела Трпана и со Трпе отишле кај лекар да ги советува како да водат секс следните девет месеци. Тој им рекол:
- Првите три месеци ќе имате секс на вообичаен начин, вторите три месеци на кучешки начин, а последните три месеци на волчји начин. - А бе, докторе, ајде првите два начини се во ред, ама каков е тој секс на волчји начин? - Е, па ќе седнеш кај дупката и ќе завиваш |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе го носи син му во некое атеље и му вика на уметникот:
- Еве ти го! Научи го да слика! - Ама господине, тоа не е така лесно. Треба да сте роден за тоа. - Па еве го бе, не гледаш? Роден е! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Трпана се венчаат.
Попот: Сега може да ја бакнете невестата! Трпана: Попе, а да ми го стави? Попот зачудено гледа во невестата... Трпана: Прстенот, попе, прстенот |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе добил хемороиди и отишол на доктор. Завршил работа и седнува во кафана со пријатели, а тие го прашуваат како поминал.
- Епа, отидов, ги соблеков гаќите и докторот ми ја стави едната рака на левото рамо, а со другата ме провери таму долу. То ест, не, едната рака му беше на десното рамо, а со другата ме провери таму долу. Море, чекај... двете раце му беа на моите рамења, мме ја негово... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |