|
Восочен музеј на ВМРО: ДА или НЕ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добра клетва! |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobra e ,..ama ,
se se mislam i deka ne e bash,...
...zayoa shto odma ke nabavat novi,...za desetpati pogolema cena od realnata!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas imam!...deset milioni ,a?!
...smeshno e vekje,..tragedijata chesto znae da premine vo ...komedija,...a,osobeno vo ovaa zemja! |
|||
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За жал, ја зема првата жртва- сега слушам на вести дека паднал работник од скеле од висина од 10 метри. Жалосно.
|
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bog da go prosti!
...a ne veruvam deka i shlem imal,...iako ne bi mu pomognal bash mnogu.
|
|||
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Баш ќе искоментирав пред некој ден, кога го постиравте видеото со работниците без шлемови... и еве го се случи. Покрај тоа што работеа и на празник, ниеден работник немаше заштитен шлем. |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не е прв пат, и на други градилишта погинале...за жал
како да не слушнале за безбедносни мерки, работат на скелина ко во 19 век... барем да ставеа безбедносна мрежа, ќе ги кошташе пет денари и е лесна за монтирање, а штити и работници и минувачи! |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Klucarot
Група Регистриран: 12.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да го занемариме фактот во период на економска криза се трошат толку пари за музеј, но мене ме интересираше нешто друго ... Дали во тој музеј ке стојат восочните фигури на оние кои што цел свој живот работеле против Македонија и сакале нашата држава да биде во склоп на Бугарската ???
Изменето од Klucarot - 06.Мај.2011 во 20:18 |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam deka i onaa mara ke vi ja pravele vosochna,...onaa, chija shto plocha nekolku pati i ja krshea na zidot na kejot kaj mostot!
...pa, posle idi veruvaj im za bilo shto na dupmneovcite!
|
|||
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еве еден мој пост од 18.09.2010 година:
Ова е наједноставното објаснување за музејот. |
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а и не гледам како ВМРО и жртвите на комунизмот се целовкупната македонска историја Изменето од zabegan - 07.Мај.2011 во 01:16 |
|||
|
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Требаше да дополнам дека се мисли на целокупната модерна историја на Македонија, а не на постарите периоди од историјата на државата.За жал, за останатото си во право... |
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |