IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Има ли Бранко граници?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Има ли Бранко граници?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 51>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2011 во 15:44
Originally posted by matea_love matea_love напиша:

DOSTA E VECE SO BRANKO I NEGOVITE PREDAVNICI OKOLU NEGO MOR DA SE STAVI TOCKA, I DA GO OSTAVI NARODOT DA ZIVEE VO REALNOST A NE SO NEGOVITE LAGI DA MANIPULIRA

абе овој Бранко уште ли е на власт
ааааааааа ни ја упропасти држава бе
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Klucarot Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Април.2011
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klucarot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2011 во 18:40
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

Originally posted by marsovec marsovec напиша:

За Бранко никој никогаш не рекол дека НИШТО НЕ ЗНАЕ....да

Osven politika, sto znae Branko ? Rabotel li nesto drugo збунетост

Иначе и политиката е професија како и било која друга, Бранко се определил за тоа и го работи  многу професионално . Доколку си политичар посвети се на тоа и не ни треба да те интересира ништо друго. Бранко има повлечено такви потези за кои што груевски никогаш не би собрал сила ни да почне, за секое прашање има одговор и тој одговор никогаш не е " Не знам  "
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2011 во 23:40
Se slozuvam deka rosaviot e pro, epten profesionalno so negovite banditi ja sredija drzavata.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 21:35
Ima.
A koj toa veli deka nema?
Si ima chovekot i GRANICAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
,,OD VARDARA PREKO TRIGLAVA PA SE DO FLORIDA,,
Branko e makedonskiot Ali Baba, seto azno makedonsko go odnese i go nosi zaesno so grujo (vo sluchajiov Branko e Ali Baba a grujo liderot na site razbojbici) na vekje spomenatata Florida, a tamu brizjlivo go chuva drugarmi Dragan Pacinov.
Samo TESHKO deka Dragche kje im dozvoli da go zemamt aznoto.
Toj si pravi negova Teritorija.
Braneeeeeeeeeeee, vodi esap.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klucarot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 14:58
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Se slozuvam deka rosaviot e pro, epten profesionalno so negovite banditi ja sredija drzavata.

А како мислиш тоа ја средил државата ???
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 21:16
Originally posted by Klucarot Klucarot напиша:

Nemoj ziti se da pocnam da nabrojuvam, ke nema dovolno prostor na serverite na idividi da napisam se sto rosaviot so bandata "sredil" vo drzavata.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 12:50
Да има.....ограничен капацитет......
тоа му е најголемата доблест УПССС мана де...
ако не беше ограничен ќе се кандитираше повторно тој на изборите...Конечно и сам си призна....Па сега ги стави на чело оние неограничените само на јазик и уста...среќа

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 22:20
а кој од политичарите има граници?
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klucarot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 18:40

Nemoj ziti se da pocnam da nabrojuvam, ke nema dovolno prostor na serverite na idividi da napisam se sto rosaviot so bandata "sredil" vo drzavata.

Се прасувам и зошто лажно се надевав дека ке ми образложиш нешто што стварно ке држи вода и нешто што ке биде конкретен одговор на моето прашање 
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2011 во 22:47

Се прасувам и зошто лажно се надевав дека ке ми образложиш нешто што стварно ке држи вода и нешто што ке биде конкретен одговор на моето прашање 

"Nekoi prasanja ednostavno ne zasluzuvaat odgovor"

se nadevam poznat ti e sloganot

A i stom tolku si zapnal aj ke podelime rabotata, ti pisuvaj sto rosaviot napravil dobro za MK, a jas ke pisuvam kolku bil los. Biva li????????

Изменето од Zeksi71 - 30.Април.2011 во 05:34
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klucarot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2011 во 18:43

"Nekoi prasanja ednostavno ne zasluzuvaat odgovor"

se nadevam poznat ti e sloganot

A i stom tolku si zapnal aj ke podelime rabotata, ti pisuvaj sto rosaviot napravil dobro za MK, a jas ke pisuvam kolku bil los. Biva li????????

Искрено не ми е многу познат слоганот ама тоа не е ни важно... Јас само прашав што тоа средил Бранко и на тоа очекував одговор, а што добро направил тоа е веќе друга тема, ама кога веќе ја отвори тогаш прифакам да ја поделиме работата и можеш слободно да почнеш ...
Кон врв
robert 22 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Март.2011
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај robert 22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2011 во 23:37
Средил многу работи бране, господ да го пречека горе да му покаже се што среди, почнувајќи од продажбата на името, преку криминалната транзиција во која го воспостави олигархискиот ред. Малце е еден пост на форумот да се набројат сите фабрики кои ги затвори тоа копиле,
Малце е цел форум да се испишат сите косовари кои земаа македонски пасоши, малце се сите форуми во државава да се испишат имињата на сите "технолошки вишоци" кои останаа на улица без корка леб.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klucarot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2011 во 21:18
Originally posted by robert 22 robert 22 напиша:

Средил многу работи бране, господ да го пречека горе да му покаже се што среди, почнувајќи од продажбата на името, преку криминалната транзиција во која го воспостави олигархискиот ред. Малце е еден пост на форумот да се набројат сите фабрики кои ги затвори тоа копиле,
Малце е цел форум да се испишат сите косовари кои земаа македонски пасоши, малце се сите форуми во државава да се испишат имињата на сите "технолошки вишоци" кои останаа на улица без корка леб.

Епа еве да тргнам од почеток .... и колку што гледам ова се се прашања за кои требаат " cojones " и кои сепак некој морал да ги направи ...

викаш " продажба на име " - ја ке кажам дека тоа е привремена референца и тогаш имало избор или така или никако па можеби би биле една недефинирана територија и прашање би било дали така би  се создадела македонска самостојна држава - некој морал да го направи тоа

Транзиција - ниедна во светот не е правична иначее најболен период како и да е за било која земја  ....  Олигарсите како што ги нарекуваат биле тогаш најспремни винансиски па фино поштено сами си ги откупувале акциите така како што се снаогале . Приватизација правена според законот на Анте Марковиќ ...  да потсетам фершпед работи и денес , макстил работи и денес - некој и тоа морал да го направи

Фабрики -  не би било возможо и реално да опстанат кога тие биле оние кои произведувале за цела тогашна југославија и имале огромен погон , нормално би било да се намалат , дури и да се затворат за да не се произведува залудно - некој и тоа морал да го направи

Технолошки вишоци
- тогаш било транзиција ...и тоа како тежок период, а денес како што знам воопшто ги нема така ??!

И после сево ова мислам дека заклучокот е јасен .... Никогаш не ги избегнувал проблемите туку ги решавал, а што е најважно не бега од одговорноста

Изменето од Klucarot - 03.Мај.2011 во 21:36
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2011 во 23:20

Клучарот, немој те молам само за приватизацијата, има цели фермани да се напишат. А темата е секогаш болна оти изгореа цели семејства кои и денеска уште сносат последици.тага

Факт е дека беше избран најлошиот модел на (менаџерска) приватизација, дека заедно со Романија нашата приватизација беше најлошо изведена од сите источноевропски земји, факт е дека беше наплатен само околу дваесетина проценти од проценетиот државен капитал, факт е дека од неа ќар видоа само партиските и бизнис елитите т.е. олигарсите (за кои во политичката економија има точна дефиниција), факт се стотиците илјади невработени...

Факт е и дека кога на една куќа ќе и се искриват темелите, се што ќе доградуваш ќе биде накриво поставено.

Факт е и дека Бранко Црвенковски сноси огромен дел од вината и тешко да се испере со своите (тогаш) неполни 30 години и колку и да се извинува пред народот...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.