|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетале некои две калугерки во шума, ама ги фатило темница…
Враќајќи се накај манастирот ги пресретнале двајца мањаци и почнале да ги силуваат. Додека ги силувале едната рекла: - Прости му господе, незнае што прави! А другата дофрлила: - Мојов знае! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си пиел таткото ракија, а на масата стоел еден вибратор. Доаѓа ќерката и вика исплашено:
- Тато, што правиш? - Еве, си пијам ракија со зетот! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раскажува секретарката како шефот ја замолува да и даде 5000 денари и да ја ебне.
Секретарката си помислува: Ајде, ќе ги земам парите и ќе избегам, он со спуштени панталони нема да успее да ме стигне. Прашува другарката: -И што се случи после? Гадот ми плати во монети |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Градско девојче се омажило за богат селанец. И им било добро дури и
свекрата ја сакала, зошто се работела. Еден ден иде синот и и се жали на
мајка му
- Супер е жената мамо, ама не ми дава. Ај те молам речи и да ми даде? Мајка му се согласила и еден ден на кафе ја прашува снаава: - Ќерко зошто не му даваш на син ми, многу се жали? - Мамо јас дојдов тука да бидам домакинка, од стапови преку глава ми е дојдено. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја баба се возела во авион, арно ама во авионот имало терористи. Терористите на патниците им рекле да се соблекуваат од пола нагоре тогаш бабата прашала:
- Мора сите? -Да бабо мора сите. И бабата се соблекла, потоа терористите им рекле да се соблечат од пола надоле да се натртат за да ги ебат. Тогаш некоја плавуша прашала: -Мора сите? и бабата и рекла: Ќути мори и прави како што ти викаат! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана отишла на гинеколог.
- Докторе аман помагај, сите викаат дека ми била многу голема. - Ај легни и рашири ги нозете… лелее колкава дунда, лелее колкава дундааа… - Е добро де, не мора по два пати да ми кажуваш! - А бе, вториот пат беше ехото! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На улица Ленинова во Скопје, една шмизличка седнува и нарачува макијато. Келнерот и го носи и си заминува, но таа повторно го вика да дојде кај неа и му вели:
- Веднаш да го смените ова кафе и да ми донесете ново, ова има мирис на пенис! Келнерот се враќа кај шанкерот и му кажува што се случува: - Девојката вика дека сака ново кафе, тоа и мириса на пенис. - Врати и го истото кафе и кажи и да ја смени раката со којашто пие. - му одговорил шанкерот |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќерката ја прашува мајката:
-Мамо, како е да имаш секс прв пат? -Па ќерко моја, тоа е исто како да имаш расипан заб! -Не разбирам мамо, како тоа? -Па боли многу, ама не сакаш да ти го извадат!!........... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден дедо од Скопје, влегува во црква и оди право кај попот барајќи да го ислуша што има да му каже.
- Попе, јас имам 80 години, оженет сум, имам 5 деца и 12 внуци. Вчера бев со две девојки од по 22 години, имав секс со двете заедно и тоа два пати. - Аха, а колку време дедо не си се исповедал? - Никогаш бре попе, не сум влегов во црква триесет години. - Па што сега за ова ти текна да се исповедаш? - Какво бре исповедање, онака ти кажувам, да се најдеме на муабет |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој типац влегува во јавна куќа...
-Сакам 10 педери, не се проблем пари! За десет минути му донеле 10 педери, му ги наредиле пред него... -Еве како што баравте - 10 комада, се кој од кој... Типацов вади пиштол и ги убива првите 9 педери ...- Што направи човече, зошто ги отепа, па нели бараше 10?? А типацов задоволно одговара: - Море да знаеш како на овој десетиов сега му е стегнато шупче |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Статистика..
- Англичанките во текот на сексот викаат: Оh YES BabY, Oh YES BabY !!! - Aмериканките во текот на сексот викаат: YeaH BabY, YeaH F*CK ME !!! - Maкедонките во текот на сексот викаат: НЕМОЈ НА НИКОГО ДА КАЖЕШ ТЕ МОЛАМ!. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува некој работник кај шефот и му вели дека го боли глава па нема да дојде на работа.
Шефот му вели: - Кога мене ме боли глава се качувам на жена ми и за саат сум како нов. ... Ете го работникот за саат доаѓа на работа и шефот го прашува: - Kажи како функционира, а? Овој му вели: - Да бе шефе, алал да и е на жена ти |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Госпоѓо, велите дека ова момче ве силувало?
- Да, вистина е. - А, зошто не му рековте не? - Но, му реков не, но предоцна! - Како предоцна? - Па… ова… кога сакаше да го извади |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се муваат директорот и секретарката под биро.
- Директоре, го ставивте ли? - Да, да! - Лелееее колкав ви е, директоре |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |