|
Кој ќе победи на парламентарните избори? |
Внеси реплика | страница <1 25262728> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok daj si raka...ama nemoj da me napagash posto i sam znaes deka imam nezgoden nindza stil a za katana celicna da ne praam muabet....
Sakam da kazam ke sfatis eden den deka sum bil u pravo deka ne vredi za nisto da se boris vo ova prodadeno vreme osven za sebe i za familijata ...pamti gi ovie zborovi ...ZA NIKOJ DRUG |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
biva prijatelstvo so tebe, eve desnica.
a sovetot ke go prifatam, sepak ne se frla sovet. moze zivot da spasi ponekogash
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaev deka ne si glup ... aj sea leka nok
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ZA OVA VREDI DA SE PROSLAVI
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoe prijatelsto e dobra rabota
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажав јас но никој не ме слуша.
МАКЕДОНИЈО ЧЕСТИТА ПОБЕДА ПОБЕДА ЗА ПРЕРОДБА СО ГОСПОД НАПРЕД И СО СИЛИТЕ ЗА ВМРО - ДПМНЕ |
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boogie be CESTITA NEKA NI E POBEDAVA. NA FORUMOV OSAMENI BEVME AMA NARODOV BIL SO NAS! GI BRANEVME STAVOVITE NASI I NA PARTIJATA KOJA JA PODDRZUVAME, OSAMENI BEVME, NAPAGANI, PLUKANI, NO NE BILO TAKA NE SME BILE SAMI.........................
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честито нека им е победа...
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BOOGI JAS TE SLUSAM :)))
CESTITO POBEDA MAKEDONCI |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај сега отварам тема, како понатаму, а?
Очекувам идеи! Интелигенцијо не спиј! Сите па и cnnsoft и nrgmkd, кои беа од спротивниот табор, заедно да ја надгледуваме владата под лупа уште пред да влезат во кабинетите, што велите? Груевски се согласи на тоа, на неколку пати! Дури и сакаше да биде обсервиран, за да потоа полесно се продаде во странство како економски советник! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
BMW_M5
Сениор Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕПА АЈ ЈА ЌЕ БИДАМ ПРВИОТ СДСМОВЕЦ ШТО ЌЕ ВИ ЈА ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА ВМРОВЧИЊА! ЧЕСТИТА ПОБЕДА И ПАЗЕТЕ ШТО ПРАВЕТЕ!
|
|
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
|
|
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со среќа нека е победата! МАКЕДОНИЈА ИМА СИЛА!
|
|
„Треба да се биде достоен на љубовта за да се биде љубен“ - Goethe
www.pravoslavna.mk |
|
BMW_M5
Сениор Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДУРИ СЕГА ЌЕ ГО ВИДИМЕ ДНОТО НА БЕЗДНАТА!!!
|
|
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
|
|
bacilo
Нов член Регистриран: 02.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кое дно бре?тоа шо го имавне изминатите 4 години!на тоа ако мислиш во право си.или уште му веруваш на бучко или се плашиш од преродба.па не се плаши момче младо,па и те*е ке те преродиме.има место за сите,ако си вљубен во сдсм,па тоа нема врска. |
|
baciloto na bucko
|
|
Внеси реплика | страница <1 25262728> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |