![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 100> |
Автор | |
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Љубовта е одговор, меѓутоа додека го чекате одговорот, сексот може да ви предложи уште многу интересни прашања. Вуди Ален |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
....valjda e toa
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Ljubov e kako roba,poubava e koga se menja pocesto.....
Jon Flacher |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Франсоа Ла Рошфуко
Љубовта не може долго да се крие онаму каде што ја има, ниту пак може да се одигрува онаму каде што ја немa! |
|
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Љубовта е само крик на побуна против празнината на животот.... Да сакаш и да бидеш сакан значи
да го чувствуваш сонцето и од двете страни....... |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Што и да е...
се што има почеток, нели... има и крај... а каква е таа љубов што има крај... |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Веројатно еднострана ![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
vo posledno vreme nemam inspiracija.....za objasnuvanje...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
My ...ne e toa strasno....
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Љубовта е како партија карти, каде што сите мамат. Мажите - за да добијат, а жените - за да не изгубат. - Алфред Хичкок
|
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
se ona shto e vo nashata povisika frekvencija.,
edna od najvisokite blagoprijatni i blagodatni senzacii ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Ја чувствуваме како што ја чувствуваме топлината на крвта, ја дишеме
како што го вдишуваме воздухот, ја носиме во себе како што ги носиме
нашите мисли...
таа е состојба која не може да се искаже, а се пишува со пет букви... |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Љубовта е активна сила на човекот-сила што ги урива ѕидовите што го раздвојуваат човекот од неговите блиски-сила која го соединува со другите.Љубовта му помага да го надмине чувството на осаменост и одвоеност,а сепак му допушта да биде свој,да го сочува сопствениот интегритет.Во љубовта се случува парадокс-две личности да станат едно,а сепак да останат двајца.
Изменето од Calipso - 12.Мај.2012 во 00:12 |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Kopnezh po ednoto...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |