|
ВИСТИНСКИОТ Пастир и броевите |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pogledni go brojot na tvojota reputacija na ovaa tema 9222 Изменето од Templarius - 17.Април.2011 во 23:27 |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо не е потполно случајно, Темпо. Ништо! Минатата година за Св. Мина (Мартинци) - која е куќна слава на мојата фамилија и која е секогаш по новиот каленадар на 24 Ноември (тоа значи 2 дена после 22 ноември) - бев толку заморен што решив да неодам кај моите да им честитам. Само што го решив тоа и се спремав со автомобилот да тргнам накај дома, кога автомобилот ми се расипува! Пробај еднаш, пробај уште еднаш, ... ништо. Почнав да барам број од служба за помош на патишта, кога го гледам бројот од службата на моето осигурување завршува со 7 двојки ...2222222. Одкако се јавив на службата се јавувам дома да ги известам моите, а одтаму женами ми кажува дека мајками е баш кај нас дојдена (бидејќи беше покасно) да ни донесе нешто Така, женами и мајками дојдоја да ме поземат со автомобилот на мајками, која веднаш се понуди да ни го даде на услуга додека се поправи нашиот автомобил. Одкако го одвлечкавме мојот автомобил во гаража, јас и женами со автомобилот на мајками ја однесовме мајками дома и се разбира влеговме да честитаме слава на таткоми ... И ете, јас си планирав да не ги видам таткоми и мајками на Св. Мина (Мартинци) но ГОСПОД ми планирал нешто друго. Интересно беше што човекот кој од службата дојде да ми помогне се викаше Михаил, а јас воопшто не му се лутев на автомобилот што се расипа, туку Го Фалев и Славев БОГА за Неговата Прамудрост! Знаеш ли за кој Ангел се работи во Броеви 22:22 !? Поздрав п.с. Единствениот БОГ знае само како ми ја охрабри душата со 888 пост на Vanesа, кој што на неа и беше првиот пост на темата: Вистината е ... ! http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=24622&PN=1 Изменето од spiros - 07.Јули.2011 во 23:19 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |