|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 197198199200201 240> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емилчо имаш печатна грешка... место медицина треба ПМФ Изменето од sanja-a - 11.Април.2011 во 17:56 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката: "Сине зошто плачеш?"
-Синот: "Сонував кошмар!" -Мајката: "Што сонуваше?" -Синот: "Сонував како гори училиштето." -Мајката: "Во ред е сине, тоа беше само сон." -Синот: "Па затоа и плачам!" |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно утро мајката на неколку пати му повторувала на малиот Перица......да си ги прибере играчките во собата бидејќи чекале гости. Перица се правел на удрен и не сакал да ги раскрене количките кои биле расфрлени низ целата дневна соба. „За казна, веќе нема да одиш со татко ти во зоолошка градина!“ - му рекла мајка му. „Па што ми е гајле, и онака не сакам да ги гледам оние голи тетки како играат!“ |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako se vika veterot koj gi oploduva cvekinjata ?
- EBIVETAR :) |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малото црфче-дрвојатче му се жали на мајка му:
- Мамо ма, многу е тврдо ова тиково дрво! - Јади сине, јади, добро е за забите. |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол Цветко во породилиште, па прашува:
- Што добив? - Син – му вели медицинската сестра. А тој: - Знаев, кога јас ќе го прочистам мојот оџак… неможам да промашам, мора да биде машко. - Да, ама вие не го чистите редовно оџакот, детето е црнче. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој човек требало да има секс со некоја стварно "голема" жена. Само што се качил на неа, ја прашува:
- Може да ја изгасам сијалицата? - Што е бе, да не си срамежлив? - Не, ми го гори газот. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж ѝ се приближува на преубава жена во голем супермаркет и ја прашува: – Се загубивме со сопругата во супермаркетов и никако не можеме да се најдеме. Дали може да поразговараме 2-3 минути? – Зошто? – Па, секогаш кога разговарам со убава жена, сопругата се појавува од никаде. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zoshto plavusha stava kocka sheker pod pernica<> za da i bide sonot sladok
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што се добива побрзо: СИДА или рак?
-Зависи што пушите |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професорот влегува на час и затекнува еден како нешто чепка околу радијаторот.
Професорот: Ти, што чепкаш таму место да вежбаш како и останатите - Кажи ми сега каде е Француската револуција? И овој му одговара: - Немам поим! Професорот: Срам да ти е. А кога се случило илинденското востание? Врска немам… Мене ме пратија од водоводот да ги проверам инсталациите. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко, која птица не гради гнездо? – прашува наставникот.
- Кукавицата! - Браво! А зошто? - Затоа што живее во часовникот на баба ми! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил младич на испит по логика и професорот му вели: А студентот му враќа: Професорот се сложил, а студентот му го поставил прашањето: Професорот по долго размислување се откажал и му ставил 6ка на студентот, а студентот му го кажал одговорот: |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se shetaat dve baterii na ednata i pagja naponot a drugata se ispraznila od smeenje
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | страница <1 197198199200201 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |