IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ЛАТАС- новинар, камелеон или...???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЛАТАС- новинар, камелеон или...???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 28>
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2011 во 13:05

Еве уште еден пример за “квалитетен ем непристрасен“ новинар: си кажа јавно за кој ќе гласа, и ич мува не го лази! глупчо

...еве пет причини зошто ќе гласам за Груевски, а против Црвенковски.

Се прашувам, на некои идни избори (доколку го смени дресот), со кој образ и со какви аргументи ќе образложува за кого и зошто гласал?!

Кон врв
The_Boss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Регистриран: 31.Март.2010
Поени: 948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2011 во 13:09
^i so ima toa vrska sto kazal javno? bas ubavo si kazal vo tekstot i ja go podrzuvam !
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2011 во 14:10
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Еве уште еден пример за “квалитетен ем непристрасен“ новинар: си кажа јавно за кој ќе гласа, и ич мува не го лази! глупчо...еве пет причини зошто ќе гласам за Груевски, а против Црвенковски. Се прашувам, на некои идни избори (доколку го смени дресот), со кој образ и со какви аргументи ќе образложува за кого и зошто гласал?! 

зар уште се прашуваш?
само ќе го промени името на партијата,образложенијата ќе останат исти
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2011 во 14:24
...ne go ni dochitav...za da ne opovratam pak, ama ,...vidi samo koj i shto  posle toa ima komentrirano i se stanuva pojasno:

riki

ce go dadam svojot glas za covekot koj e do den denes nikogo ne navredil covek koj ido den denes nisto ne ukral ...............

-----------------------------------------------------------------------------------------

ahhahahaha,...i toa za koj zbori ,...za seushte neotkrieniot najgolem pljachkash na svojot narod i drzava ( posle onoj depilon)....изненадување

Изменето од Анастеа - 13.Април.2011 во 02:48
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 14:12
Е баш ме интересира дали тој или некој од набројаните ќе му реплицираат на Филипета или и понатаму жижа на интересот ќе им биде нивната незаборавна љубов-Бранкоголема%20насмевка
Скопје 2016
Всушност, според мене, беше генијална замисла тоа што секој ден на сите телевизии имаше ТВ-омнибус, со мегапопуларните владини мегафони Неделко Миленковски, Велка Миленовска, Павле Драгановиќ, Тала Ивонска, како и Станко јади сарми, кои со триумфализам зборуваа за тоа дека злото е победено пред повеќе од 10 години, затворено и таму ќе остане.
Кон врв
najjak Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Април.2011
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај najjak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 18:17
se soglasuvam deka latas e najgolemiot srbofil i predavnik na nasiot narod, jugonostalgicar , celo vreme za negovoto ime se lepat podatoci i aferi deka bil clen i sorabotnik na kos i go onevozmozuval osamostojuvanjeto na makedonija( odnosno piun ili vojnik na srpskite tajni sluzbi) denes nemoze da izleze od taa senak i deneska e piunce ili vojnice, prodozlena raka na nikola guevski , ne e novinar koj nepristrasno ke ja prenese informacijata tuku dobiva pari da manipulira i da go kreira laznoto javno mislenje na koe za zal nekoi gragjani potkleknuvaat, Latas e sram za makedonskoto novinarstvo i primer vo koi treba da se uci vo ucebnici za NEPROFESIONALIZAM.....
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2011 во 22:31
Аууу напаѓа ама и го напаѓаат. Му залепија еднаш етикета за српски шпиун...се опраи со доказ добиен по кратка постапка. Сега пак го извалкаа, и пак направи обид (видно лут) да докаже дека ова не е вистина ама...тешко се перат флеките кога некој ќе го извалка човека (некој ќе верува дека сдсмовците лажат-други ќе поверуваат дека Латас не за џабе толку ја брани власта-трети гледаат сеир како во моментот не му е лесно).

- Латас не е ништо повеќе од обичен профитер. А на таквите ќе им дојде крајот заедно со падот на нивните спонзори, ментори и нарачатели од ВМРО-ДПМНЕ. Народот на 5 јуни ќе им пресуди, а после 5 јуни сите тие ќе се соочат со својата одговорност, изјави Данева.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 02:52

Латас на Бранковата плавуша и нуди да му биде комшика!

“Ако таа цени дека плац во Зелениково е богатство, јас можам веднаш да и најдам плац до мене по цена од 2-3 евра по квадрат да го купи исто така од приватни лица. Тогаш ќе може да ми биде комшика и да се воодушевува од мене секој викенд без притоа да мора да прави прес-конференции.“

Коментар ---------->

Кон врв
Klucarot Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Април.2011
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klucarot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 17:13
Ништо друго освен обичен манипулатор научен да го кажува она што ке му биде напишано а за возврат што добива тоа незнам и не би сакал да коментирам. Можеби хотели ?!?! Камелеон можеби бил но следно мислам дека нема да може да ја смени бојата од портокалово во сино со жолто црвени нијанси бидејки веќе му е резервирана пругасто црно белата боја и од камелеон можеби ке наликува на зебра во золошка градина .
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2011 во 15:19
пред се ,тој не е човек,тој е најголемата гнаса ,од типот на тие бескрупули кои работеле во текот на бившите времиња. Имено таквите нелуѓе ја користат ситуацијата и така постапуваат.
кодошот латас,доби експресно пусулче од мвр,за 10-ина минути(а за тоа е потребен процес законски за да се истражи нечие досие)дека не бил шпиун и си ја почна мафијашката работа,под закрила на босот ѕинго.сега растур прават и мака не им е од ништо. Проблемот е во друго,
македончињата и нивните неинституции покажуваат како дејствува оваа недржава и како се однесува селективно спрема граѓаните. со тоа се покажува каква држава,сме ,коге ќе падне оваа власт,која и да дојде тој пак ќе се инфлитрира,работата е што тој не е макдеонец(за тоа тој и сам си призна што е по татко,а што по мајка).на оваа почва таквите имале и сеуште имаат можности да го уништуваат вистинското ткиво на оваа земја,последната потврда за тоа е и настанот од пред неколку денови, кога извесниот Зоран Витанов(порано во соц.партијата на ѕинго),му предал документи на гујо паторот,за криминалот на ѕингота,и паторот му рекол дека не го интересира тоа ,сега му е битна телевизијата. тоа ви го покажува начинот на работа на сите заедно,па сега одлучете за кого гласате,...освен ако се немате офајдено од нив.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
MarkoLiv Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MarkoLiv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2011 во 19:25
Latas: Poltron na Diktatorstvoto na VMRO-DPMNE,"Nepristrasen" tv voditel,Politicki Profiter i voedno edna od glavnite kariki na Bosot Mijalkov i familijata koi izminative 6 godini preku napumpani kazni,razno razni davacki i ne realni danoci zemaa od siromasniot narod za sega da gradat ogromni hotelski kompleksi koi se po ilijadnici kvadrati i zgradi vo centarot na Skopje koi gi trampaat kako da se igracki za deca.Definitivno e DOSTA od kradenjeto na napateniov narod vo ovaa drzava.Pa vo tursko bilo poubavo
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2011 во 19:34
мислиш дека му е ДОСТА на ,,напатениов народ,,?
не му е доста!изненадување
пак ќе гласаат за нив
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
MarkoLiv Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MarkoLiv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2011 во 19:40
Ke se vidi na 5 za kogo ke glasaat,ako se mozea da ni zemat slobodata nemozat
Кон врв
vmro1990 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Април.2011
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vmro1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2011 во 20:57
Латас и нуди на Павловска - Данева да му биде комшика

Уредникот на Сител телевизија и дневниот весник Вечер, Драган Павловиќ-Латас, поседува земјоделско земјиште во Зелениково, за кое неодамна од власта лично побарал истото да го пренамени за да може да гради хотели и тениски игралишта, соопштија вчера на прес-конференција социјалдемократите.

Според потпреседателката на СДСМ, Ана Павловска-Данева, партијата поседува документи кои се доказ дека прилозите на ТВ Сител и Вечер за спорот на државата за 450 хектари земјиште во Зелениково со кои според нив, со денови ја малтретирал македонската јавност, не биле направени заради заштита на интересите на државата, туку заради личните имотни интереси на Латас.

- Тој е всушност сопственик на 8.075 метри квадратни земјоделско земјиште во Зелениково. Истата онаа општина која според најавите и плановите на преродбениците треба да прерасне во европски џет-сет центар со голф терени, луксузни хотели и резиденцијални апартмани. Токму за овој простор на 17 јануари 2011 година, Латас ја поднел оваа иницијатива до Општина Зелениково со која бара неговото земјиште од земјоделско да стане градежна парцела за да изгради хотелски комплекс и деловен простор за спорт и рекреација", рече Ана Павловска-Даневска, на вчерашата прес-конференција.

Од опозицсиската СДСМ велат дека на тој начин вредноста на земјиштето неколкупати се зголемува, а Латас неколкукратно ќе профитирал.
На ова уредникот на Сител и Вечер, Павловиќ, вели дека Павловска-Данева и СДСМ ќе мораат овие тврдења да ги докажат на суд.

- Да ја потсетам плавушата на Бранко дека јас не учествувам на избори. Наместо со Груевски одбра да дели мегдан со мене. Веројатно поради што битката со Груевски и е одамна загубена. Јас сум приватно лице кое нема јавна функција и за својот имот не одговарам пред јавноста. Ако таа цени дека плац во Зелениково е богатство, јас можам веднаш да и најдам плац до мене по цена од 2-3 евра по квадрат да го купи исто така од приватни лица. Тогаш ќе може да ми биде комшика и да се воодушевува од мене секој викенд без притоа да мора да прави прес-конференции. Патем информациите кои таа ги изнесе не се точни и за тоа со неа повторно ќе се видиме на суд. За својот имот сум платил данок, а за своето работење одговарам пред моите сопственици и пред моето семејство. Ни таа, ни СДСМ не се во ниедна од наведените категории, стои во изјавата на Латас за „Вечер“.

Тој, како што посочува во изјавата, вели дека земјиштето не го купил ниту добил од општината, туку е купено од приватни лица кои истото го поседувале.

Извор: http://k*rir.mk/makedonija/vesti/26123-Latas-i-nudi-na-Pavlovska---Daneva-da-mu-bide-komsika
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.