|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 48> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прв работен ден по промената во летно сметање на времето, колегите го прашуваат Трпе:
- Трпе како ја чувствуваш промената на времето? - Е како? Претходно ми се дигаше во кревет, а сега во автобус! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се срекаваат Трпе и Тарзан во џунгла:
Тарзан: јас Тарзан! Трпе: јас Трпе! Тарзан: моја Џејн! Трпе: моја Трпана! Тарзан: моја Чита! Трпе: моја не чита неписмена е! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Трпе во луна парк да пука со воздушна пушка. Погодил 3 пати во центарот и му дале како награда желка. Наредниот ден повторно пукал и пак погодил 3 пати во центарот, и како награда му дале едно плишано мече.
- Ќе Ве молам ако сакате да ми го замените мечево за хамбургер, исто како вчера |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе ограбил банка. Полицијата го фатила и го однела на суд.
Судијата: - Ако ги вратиш парите, ќе ти ја намалам казната. Трпе: - Да сакав да враќам пари, ќе си земев кредит! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана отишла на гинеколог. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се возел Трпе во автобус со својот малолетен син, кога малиот здогледал некоја згодна плавуша со големи цицки.
-Еј тато тато, види ги оние добри цицки! На Трпе му било многу непријатно и бидејќи вакви ситуации се повторувале многу често, решил да го запише малиот на воена академија. Поминало некое време и малиов дошол за првпат дома. Трпе сакал да провери дали нешто се променило кај малиот и затоа го однел пак на едно возење со автобус. -Еј сине види ја онаа риба, какви добри цицки има? -Тато батали цицки, него види го ти шоферот каково добро газе има. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана му вели на Трпе:
- Статистиките покажуваат дека најголем број од незгодите се случуваат во кујна! А на тоа Трпе додава: - Да, и јас секогаш морам да ги јадам |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Петок при крај на работното време колегите го прашуваат Трпе: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Трпе кај поп Ставре да му се жали дека Трпана го вара:
- Попе, се вратив од пат вчера и ја затекнав Трпана у кревет со двајца - Од позади ја работи црнец, а од напред Кинез... - И што направи ти? - го прашува попот. - Ги испосликав и ги пратив сликите во "Бенетон", па ќе видиме! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лео го сретнува Трпе :
- Шо праиш бе Трпе? - Еве, имам закажано со женската во 5, сега е 6, ќе ја чекам до 7, ако недојде ќе почекам уште пола саат и ќе си одам. Па си имам јас и свое јас!!! |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комшиката на Трпе му ѕвони на врата.
- Леле комшија каква желба имам вечер да излезам во град, да се напијам, да се исексам, слободен си вечер? - Да, да слободен сум!!! - Е па еве ви ја пудлава причувајте ми ја до сабајле! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпе во болница и гледа како двајца доктори тепаат пациент.
- Аман луѓе што му направивте на човекот? - Како што? Шест години го лечиме од жолтица, а тој дури сега ни кажа дека бил Кинез! |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
den petok a toj ., zheno sakash da si dopushtime prekrasen vikend
taa., lele prekrasno pak toj., e pa dobro se gledame vo ponedelnik |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се разбудила Трпана сред ноќ и гледа го нема Трпе во постела.
Почнала да го бара низ цела куќа и го нашла во кујна како седи на маса, пие кафе, тажно гледа во белиот sид и му течат солзи низ лицето. -Што е Трпе, што е работата љубов моја? -Се сеќаваш ли Трпано, кога се запознавме пред 20 години, тогаш имаше само 16 години. -Да се сеќавам. -А се сеќаваш… се сеќаваш ли кога татко ти не фати како се сексаме во гаража. -Како да не се сеќавам љубов моја. -Се сеќаваш ли кога ми стави пиштол на чело и кога ми рече дека ако не те земам за жена дека или ќе ме убие или ќе одам во затвор 20 години. -И на тоа се сеќавам. Ги избришал Трпе солзите и тажно рекол: -Епа Трпано, денеска би излегол. |
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |