IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 164165166167168 277>
Автор
Порака
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2011 во 17:54
vlegla zenska misla u maski mozok
i gleda nikoj nema
i pita: ima li nekoj?
i slusha nekoj vika: dolu sme siteeeeeeeeeeголема%20насмевка

i mu ja kidnala pak nazad
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2011 во 19:31

УДРИ БРУС ЛИ

изненадувањесмеење
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2011 во 15:39
Маж и жена со часови се возат во автомобил молчејќи. После големата расправија утрото, не разговараат еден со друг. Така при возење, поминуваат низ некое село, и во еден двор гледаат две свињи како се валкаат во калта.

Мажот го кренал носот и ја прашува жена си:

„Овие да не ти се некои роднини на тебе?“

А жената: „Да, да, ми се! Свекорот и свекрвата. смеење
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2011 во 15:58
...greshka!да...svatovite ne se rodnini ! намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2011 во 17:17
зошто во државните фирми нема сексање?
оти сите се роднини

Пред секс си помагате да се соблечете еден со друг. После секс се облекувате секој сам.
Поентата на прикаската е дека во животот никој не ти помага кога еднаш ќе те ...

Изменето од Andjelina - 01.Април.2011 во 17:18
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2011 во 06:29
- Мамо трудна сум! - Што!!! - Априлили, абортирав

газење%20од%20смеење
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2011 во 11:25

Матичарот: Дали младоженецот доброволно прифаќа да го промени својот љубовен статус од Single во Married?
Mладоженецот: Да
Mатичарот: Дали невестата доброволно прифаќа да го промени своето презиме на профилот?
Невестата: Да
Матичарот: Ги молам кумот и старосватот да стават Like.
смеење

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2011 во 13:32
Синот: Тато јас сум ГЕЈ
таткото: а бе сине носиш ли Армани кошула
Синот: Не
Таткото: Носиш ли Гучи панталони
Таткото: а носиш ли Версаче чевли

Е па ти си сине Обично педериште...а не геј....газење%20од%20смеење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2011 во 18:27
[QUOTE=емил] Мамо трудна сум! - Што!!! - Априлили, абортирав 

баш априлили ова...

Изменето од sanja-a - 04.Април.2011 во 18:29
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2011 во 18:30
Како се вика баба што се вози во петок во автобус ?

Лејди Гага
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2011 во 23:56
Vredi da se procita zimi se da голема%20насмевка

Директорот на компанијата и се јавува на секретарката и вели:"Спремај се, една недела сме на службен пат во странство..." Секретарката се враќа дома и го известува мажот:"Драги морам да одам на службен пат со шефот, па околу една недела ќе треба да се грижиш за себе..." Мажот и се јавува на швалерката:"Жена ми е на пат една недела, па може тоа време да го минеме заедно..." Секретарката го известува својот ученик на кого му дава часови по математика:"Ќе бидам зафатена, имам многу работа и ќе правиме пауза една недела..." Ученикот, целиот среќен се јавува на дедо му:"Дедо, ќе бидам слободен цела недела и немаш часови бидејќи учителката ми е зафатена, ајде да одиме по риба" Дедото (директорот на компанијата) повторно и се јавува на секретарката:"Планот се менува, внук ми ме моли да одиме по риба. Ќе патуваме друг пат..." Секретарката му се јавува на мажот:"Драги, шефот е зафатен, па службениот пат е одложен..." Мажот ја бара швалерката:"Нема да може неделава, жена ми го одложи патот..." Швалерката му се јавува на ученикот:"Ќе продолжиме со часови како и претходно..." Ученикот се јавува на дедо му:"Дедо, учителката рече дека сепак ќе продолжиме со часови, нема да можам да ти правам друштво..." Дедото ја вика секретарката:"Не се секирај, сепак ќе патуваме неделава. Пакувај се..."

"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2011 во 01:28
http://www.youtube.com/watch?v=VYqoi88ID5I

Грчки талентирани педери смеење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2011 во 13:06

Што била Северина пред да стане позната? збунетост

Пејачка... хи,%20хи...
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2011 во 19:02
Опасна жена

Брачен пар се вози по автопат, полека со 100 km/h. Жената седи зад воланот, а мажот мирно ја разгледува околината и изненадно се врти кон жената па и вели:

Оженет сум преку 20 години, но сакам да се разведеме.

Жената ништо не вели и продолжува да си вози мирно, но накачува на 110km/h. Мажот повторно:

Не сакам да се обидуваш да ме одвратиш од замислата! И додава: „Во врска сум со твојата најдобра другарка!

Жената пак останала мирна, но брзината пораснала на 120km/h.

Сакам да ја задржам колата“, и рекол мажот. 

Брзината пораснала на 130km/h. Тој продолжил:

Ги сакам и сите картици и нашиот брод. И куќата! Јасно ли ти е?!

Автомобилот полека почнал да се движи кон бетонски мост. Тоа го направило мажот нервозен, па ја прашува жена си:

Ти, ништо не сакаш за себе?

Брзинометарот покажувал 150km/h.

Не, јас имам се што ми треба.

О, да?“ – иронично забележал мажот. „А, што тоа имаш?

Пред да се накачи стрелката на 160km/h, таа полека се свртеле кон него и му рекла: „Airbag!смеењегазење%20од%20смеење

Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 164165166167168 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.