![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 164165166167168 277> |
Автор | |
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vlegla zenska misla u maski mozok
i gleda nikoj nema i pita: ima li nekoj? i slusha nekoj vika: dolu sme siteeeeeeeeee ![]() i mu ja kidnala pak nazad |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Маж и жена со часови се возат во автомобил молчејќи. После големата расправија утрото, не разговараат еден со друг. Така при возење, поминуваат низ некое село, и во еден двор гледаат две свињи како се валкаат во калта.
Мажот го кренал носот и ја прашува жена си: „Овие да не ти се некои роднини на тебе?“ А жената: „Да, да, ми се! Свекорот и свекрвата.![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...greshka!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
зошто во државните фирми нема сексање?
оти сите се роднини ![]() Пред секс си помагате да се соблечете еден со друг. После секс се облекувате секој сам. Поентата на прикаската е дека во животот никој не ти помага кога еднаш ќе те ... ![]() Изменето од Andjelina - 01.Април.2011 во 17:18 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
- Мамо трудна сум! - Што!!! - Априлили, абортирав
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Матичарот: Дали младоженецот доброволно прифаќа да го промени својот љубовен статус од Single во Married? Mладоженецот: Да Mатичарот: Дали невестата доброволно прифаќа да го промени своето презиме на профилот? Невестата: Да Матичарот: Ги молам кумот и старосватот да стават Like. ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Синот: Тато јас сум ГЕЈ
таткото: а бе сине носиш ли Армани кошула
Синот: Не
Таткото: Носиш ли Гучи панталони
Таткото: а носиш ли Версаче чевли
Е па ти си сине Обично педериште...а не геј....
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
[QUOTE=емил] Мамо трудна сум! - Што!!! - Априлили, абортирав
![]() баш априлили ова... Изменето од sanja-a - 04.Април.2011 во 18:29 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Како се вика баба што се вози во петок во автобус ?
Лејди Гага ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Што била Северина пред да стане позната?
![]() Пејачка...
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опасна жена
Брачен пар се вози по автопат, полека со 100 km/h. Жената седи зад воланот, а мажот мирно ја разгледува околината и изненадно се врти кон жената па и вели: „Оженет сум преку 20 години, но сакам да се разведеме.“ Жената ништо не вели и продолжува да си вози мирно, но накачува на 110km/h. Мажот повторно: „Не сакам да се обидуваш да ме одвратиш од замислата! И додава: „Во врска сум со твојата најдобра другарка!“ Жената пак останала мирна, но брзината пораснала на 120km/h. „Сакам да ја задржам колата“, и рекол мажот. Брзината пораснала на 130km/h. Тој продолжил: „Ги сакам и сите картици и нашиот брод. И куќата! Јасно ли ти е?!“ Автомобилот полека почнал да се движи кон бетонски мост. Тоа го направило мажот нервозен, па ја прашува жена си: „Ти, ништо не сакаш за себе?“ Брзинометарот покажувал 150km/h. „Не, јас имам се што ми треба.“ „О, да?“ – иронично забележал мажот. „А, што тоа имаш?“ Пред да се накачи стрелката на 160km/h, таа полека се свртеле кон него и му рекла: „Airbag!“ |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 164165166167168 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |