|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 163164165166167 277> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќавааат двајца шизици од младоста...
- Eх пријателе порано жените трчаа по мене а сега..... - Па како е сега? -Сега престанаа да трчаат зосто не им ги крадам торбите.. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Тато, тато, каде се Алпите? - Не знам сине, прашај ја мајкати. Она чистеше вчера. |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МТВ од сега па натаму ми е омилена телевизија
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред"1001 ноќ" во далечната "Индија" во "Долина на волците" "Кога лисјата паѓаат" се слушаше "Плачот на виолината" и таму во "Имотот на дамата" беше заробена робинката "Бандини" која рече "Збогум засекогаш" на " Љубовта и омразата " но дојдоа "Малечката невеста" и "Ѓумуш" и ја ослободија и таа им рече да бидат внимателни бидејќи, секогаш постои "Горка љубов |
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сè на овој свет има крај, само виршлата има два краја.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
македонска реалност
http://forum.femina.mk/nasmevka/smesni-sliki-t305/20.html Изменето од mamamd - 24.Март.2011 во 23:34 |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„КАКО ИДЕ?“Сократ: А ти што мислиш?
Хамлет: Да иде, или да не иде? Буда: Ниту иде. Ниту не иде. Хегел: Идеално. Кјеркегор: Ќути... Кант: Ова идење е најдоброто од сите можни. Ниче: Ич ништо не иде. Декарт: Иде, значи постои. Хокинг: Чекор по чекор. Планк: Константно лошо. Маркиз де Сад: Ко подмачкано. Пруст: Какво губење време.. Нострадамус: Не е на арно. Ајнштајн: Релативно добро. Фројд: к*ров мој иде. Фаерабенд: Се’ иде. Жижек: Кому бе ти како иде? Зошо бе да не иде? Раскољников: Не се секирај. Мартин Лутер Кинг: Јас имам сон. Дека иде. Берлускони: Нит сум идел, нит знам кој идел. Тито: Другарице и другови - иде! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вика мини сукња на хрватски?
ДОПИЧЊАК.
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Внеси реплика | страница <1 163164165166167 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |