|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 196197198199200 240> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fanal nekoj choek zlaten kuvar., i ovoj mu veli., te molam pushti me ., ke ti napolnam tri piperki
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Богат француски производител на вино дошол во некое кафанче во Кавадарци и ставил 5.000 евра на масата и рекол:
- Кој може на екс да испие 5 литри вино ќе ги добие парите. Јас, рекол Блажо, само да ме почекате 30 минути. Французинот се согласил. По 30 минути се враќа Блажо и за 20 секунди испил 5 литри вино. Французинот му ги дал парите и го прашал зошто чекал 30 минути за да ги испие 5-те литри вино? Пааа...бев до дома да видам дали стварно можам, за да не се брукам пред пријателите. - одговорил Блажо |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко оди на пазар: - Колку јаболкиве? - Колку повеќе купиш, толку поевтино. - Епа, ајде пуни додека не станат бесплатни
************************************* Цветко отишол на бербер, па го прашуваат: - Како сакаш да се пострижеш? - Бесплатно Изменето од емил - 27.Март.2011 во 06:57 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милка ја прашува сосетката: -Зошто ја запишавте ќерка ви на Филозофски факултет? -Па ете, кога ке се омажи и кога ќе почне да готви, да има на што да мисли. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена и најавува на своја пријателка дека ќе се мажи по четврт пат.
- Тоа е прекрасно, но, извини што прашувам, што стана со твоите претходни мажи. - Првиот изеде отровни печурки и умре! - Леле, колку трагично. А вториот? - И вториот изеде отровни печурки и умре. - Страшно! Страв ми е да прашам што се случи со третиот. - Тој си го скрши вратот. - Си го скрши вратот? - Па, не сакаше да јаде печурки. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите шефови се како облаци, кога ќе ги снема, денот е прекрасен
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Новинарка прави прилог за цените на основните прехрамбени производи. Оди на пазар и прашува една бабичка:
- Зошто цените на вашите производи се високи? - Не се високи, дете мое, туку ти слабо си се омажила. |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се расправаат двајца пијаници: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се замислил шеф во канцеларија, му го нема главниот проектант а утре имаат презентација и решава да му се јави дома.
-Ало. -Повелете-шепотејќи му одговара глас на мало дете. -Ај дај ми го татко ти ако сакаш. -Не може да збори сега -одговара детето тивко. -А мајкати? -И она неможе. -Добро,има некој голем со кого можам да разговарам? -Има,еден полицаец -одговара детето шепотејки. Шефов веке сериозно загрижен прашува: -Па добро,што прави полицаец кај вас? -Разговара со тато,а мама збори со еден пожарникар -тивко одговара малиов. -Аман,а кој ја прави таа галама таму? -Хеликоптер -одговара детево. -Добро побогу,што прават сите таму? -МЕ БАРААТ МЕНЕ!-одговара низ смеа детето. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заставува полицаец возач и му вели:
- Што имате господине од зимска опрема? Возачот: - Моментално само долги волнени гаќи! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко зошто сркаш ракија од лажицата? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде македонец у Јужна Африка и сакал да иде у кино. Фаќа типот автобус и возачот му вика: |
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dve chesni sestri izlegle vo priroda da proshetaat.
Ednata se vikala Sestra Matematika, zaradi svojot izostren smisol za matematika, a drugata Sestra Logika, zatoa shto bila mnogu logichna. Pochnalo da se smrachuva, a tie bile daleku od manastirot. SM:Dali go primeti ovoj zad nas, izgleda deka ne sledi ... Bog znae shta saka od nas... SL: Eh, toa e logichno - saka da ne siluva! SM: O, ne - na ovaa oddalechenost kje ne stigne za neshto pomalku od petnaeset minuti! Shto da pravime? SL: Edinstvenoto logichno - kje odime pobrzo. SM: Ama toa ne pomaga! SL: Sekako deka ne pomaga! Toj kje ja napravi edinstvenata logichna rabota - i toj kje odi pobrzo. SM: Oh, shto da pravime? Na ovaa razdalechenost kje ne stigne za pomalku od deset minuti! SL: Edinstvenoto logichno shto mozhemo da go napravime e da se razdvoime. Ne mozhe i dvete da ne sledi. Mazhot odluchil da ja prati Sestrata Logika. Sestrata Matematika srekjno stignala vo manastirot, no mnogu se sekirala shto i se sluchilo na Sestrata Logika.... Nabrzo i ovaa se pojavila vo manastirot. SM: Sestro Logiko, Fala mu na Gospod! Kazhuvaj, shto se sluchi! SL: Pa se sluchi edinstvenoto logichno, ne mozheshe da ne sledi dvete i me izbra mene. SM: Ma, toa go znam (pomalku ljubomorno), no shto se sluchi posle toa? SL: Pa, edinstvenoto logichno - me stigna! SM: O, ne! Shto napravi? SL: Edinstvenoto logichno - ja podignav mantijata! SM: O, ne, sestro! Shto napravi toj? SL: Edinstvenoto logichno: Gi simna pantalonite. SM: O, ne! Shto se sluchi posle toa??? SL: Pa toa e barem logichno! Edna chesna sestra so podignata mantija trchi pobrzo od eden mazh na koj pantalonite mu se spushteni pod kolenata! A za site vas koi mislevte deka ovoj vic e bezobrazen: 4 pati Oche Nash !!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Црногорец му вели на татко му:
- Јас решив… Го напуштам факултетот за електротехника, доста ми е од овие 10 години, запишувам медицина. Таткото одговара: - Ти како сакаш, јас и дедо ти остануваме |
|
Внеси реплика | страница <1 196197198199200 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |