|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 48> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Трпана седат на клупа во парк, се галат и Трпана:
- Знаеш миличок, кога ќе се венчаме ќе имаме 3 деца. - Е од кај баш три!? - Па, сега се кај мајка ми. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Трпана отишле на коктел организиран од фирмата на Трпе. После некое време, Трпана го критикува Трпе:
- Добро бе, нели ти е срам да те гледаат колегите пет пати како се враќаш кај масата со храната?! - Не бе, зошто срам. Секој пат и кажувам дека го полнам твојот тањир. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана работи во кафана како шанкерка. Ѕвони телефон:
- Добар ден, би сакал да резервирам маса за осум луѓе? - Многу сте досаден господине, три пати до сега ви кажав дека не продаваме мебел |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овчарот Трпе се оженил. Бидејќи работата му била да ги пасе овците во планина се договорил со жена му кога ќе пукне со пушката оваа веднаш да дојде и да имаат секс.
Еднаш така било, вторпат исто, третиот пат овој пукал, пукал, жена му никаде ја немало. Се симнува Трпе лут од планината, влегува дома, и го прашува татко му. - Кај е онаа мојана, цел саржер потрошив! - А бе сине откако почна сезонава на лов, онаа твојана не се прибра дома. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Игра Трпе покер со пријателите во дневната соба, кога по некое време почнува да се дере по жена му.
- Женооо, ајде свари кафе, повторно те добив назад! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничката го испрашува малиот Трпе:
- Што ни дава кокошката? - Јајца! - А што ни дава кравата? - Млеко! - А козата? - Задача! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде Трпе мали кај татко му и сеа татко му чита весник! Трпе мали вика:
- Тато ми се моча! Не сине така! Ќе речеш: Ми се пее песна! И мали Трпе вика на татко му тато ми се пее песна!!!! Ај оди, ене ти го вецето! Утредента оди мали Трпе кај чичко му и чичко му игра плеј стејшн со другар му!!! И мали Трпе вика: Чиче ми се пее песна! Чиче ми се пее песна! Иии, абе малиов шо се расположи толку да пее? Чиче ми се пее песнааа! И чичко му вика: Ај пеј ми на увце! И овој мали Трпе му се имочал во уво! После другарот на чичко му вика лелеее малиов ама течно пеел |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trpe ., maka teshka zapek ima ., odi na lekar problem da reshi ., doktorov go gleda go vrti go suche ., zima chekan ., i udri po trpe bez da broi., na trpe mu olesnuva i trchajki pravo peshkikaj se doi ., pa go prashuva trpe doktorov shto mu stori da taka mu pomogna ., a ovoj skromno mu dava sovet ., e trpe poveke nemoj gazot da go brishesh so hartija od cement vreki
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во школо учителката го прашува Трпе да наброи неколку славни личности:
- Па учителке, Роналдињо, Бекамп, Анри... - А ти си читал за Пикасо, Моцарт ... - Не, не, резервите не ги знам учителке! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раскажува Трпе колку лош сон сонил.
- На сред ноќ ми доаѓа Натали, во секси долна облека.... - Е добро де што е лошо тука... - Е па кога влезе толку ја затреска вратата што се разбудив! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Трпана славеле 35 години брак. Наеднаш се појавила добрата вила и им кажала:
- Вие сте среќниот пар денеска, ќе ви исполнам по една желба. - Ја сакам со Трпе да патуваме на некое егзотично место - рекла Трапана. И веднаш во рацете и се појавиле две авионски карти. Дошло ред на Трпе. - Знаеш што, стварно моментов е многу романтичен, ама ваква шанса не се пропушта, јас сакам да имам жена 30 години помлада, извини срцка! И тогаш добрата вила го направила Трпе 90 - годишник. Наравучение: Добрата вила сепак е женско! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tрпана оди во аптека и од аптекарот бара "арсен".
- Госпоѓо, тоа ви е многу силен отров! - Знам, сакам да го убијам маж ми. - Жал ми е, за таа намена не можам да ви го дадам арсeнот. Во тој момент Трпана од чантата вади слика од Трпе и жената на аптекарот како се сексаат, и му ја дава. - О, извинете госпоѓо не знаев дека имате рецепт! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Финале на светско првенство во фудбал. Целиот стадион распродаден уште пред 5 месеци, а Трпе седи до празно место. Приоѓа некој и со чудење го прашува Трпе.
- Абе, дечки кој будала не дошол да го гледа финалево? - Тука требаше да седи жена ми, ама бог да ја прости умре, и така... - Па не можеше да... ја дадеш картата на некој роднина или пријател? - Не бе, сите се на погреб! Го прашале Трпе дали е подобро да си глуп или убав. - Па подобро е да си глуп, убавината е минлива работа. |
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |