|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 22232425> |
Автор | |||
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E sega mi e jasno sho znachelo ona "vo ovoj svet, no ne od ovoj svet".
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не мора и да значи, затоа што тие морални вредности што за тебе претставуваат нешто, за мене не претставуваат истото нешто. Не мора да значи и од друг аспект. Како луѓе не сме склони да ги правиме истите грешки, туку сме склони да учиме на нашите грешки. Како што и претходно реков, не се толку битни грешките колку што е битно простувањето на истите тие грешки. А најбитно е целта на сопствениот живот. Ако не живееш за да сакаш, тогаш и не живееш. Со самото тоа, ако не простиш, не можеш ни да сакаш. |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми смета тоа колку женски имал што правел во минатото....сепак треба да гледаме да создадеме подобра иднина...
е сега да не е некој манијак или сериски убиец предходно
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во некое село се оженил некој фраер... Си напраел свадба, па прва брачна ноќ...знаете... како што си следува.. и другиот ден еве ти го в кафана. Идат другарите негови:
х:-Кај си бе? тој:-Еве бе, шо прајте? х:-Арни... ти шо прајш? тој:-Арен бе и јас... х:-Како си помина со невестата... вчера вечера... ти се бендиса??? тој-Абе... онака... што знам ... не е нешто посебно в кревет... другариве видно налутени- Аман бе па и ти.... цело село не и најде мана, ти сега... во два збора кажано: ми смета... МНОГУ |
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не прашувам, а и не ме интересира.
Малку лудо звучи можеби, ама така е. Има една вистина а тоа е дека не е се за ушите на партнерот.... а тоа не значи дека имаш некој проблем со совеста или минатото. Некои работи тој едноставно не сака да ги слушне, иако го голицкаат и ги прашува, и тврди дека сака да знае.... И уште нешто, во врска со чесноста што се спомна....јас баш би се плашела од луѓе кои се онака модели на невиност и чесност...којзнае што таму се крие под тепихот Никогаш не можете да бидете сигурни, без разлика зошто и како се случило тоа нешто, зошто мотивите и околностите се нели важни .....Затоа подобро да не прашувате, да не ве боли глава за џабе Изменето од Kali - 22.Март.2011 во 13:49 |
|||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne e glupost da prostish(zoshto chovechki e da zgreshish), naprotiv! Glupavo e koga ne sakame da prostime!"Greshkite" mozhat da mi zasmetat ako se povtoruvaat...no i za toa ima lek...
"Ajde da go vidam toj "mazh"", shto ne zgreshil??? ... koj mozhe da go frli "kamenot"? Изменето од viktorija123 - 22.Март.2011 во 14:54 |
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас се согласувам со My Way....Но да не заборавиме дека клуч кој отвара повеќе брави е одличен клуч. Ако исти брави се отвараат со различни клучеви тогаш бравата не чини. |
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Всички мъже са еднакви" -Ами... не трябваше да пробваш с всички |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ми било важно порано...со тек на време ми стана јасно дека минатото нема да се промени и треба да гледаме иднината да ни е подобра. Какво било - поминало. Не ме интересира воопшто, не се распрашувам ниту ќе се спуштам на тоа ниво после толку време
|
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ами пак ти ... добро че си истражиш на то поле пред да почнит да ти сметат
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pred svadba:
-Duso pred da se zememe sakam da ti gi kazam site moi "grevovi" -Pa pred edna nedela mi gi kaza -Ama sega imam novi |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тој гласно прдна, а таа не ги ни подигна очите од книгата која ја читаше. Значи не му е прв пат
|
|||
Внеси реплика | страница <1 22232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |