|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 5758596061 84> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЈАС НЕ СУМ МАГАЦИОНЕР!
јас немам заштеда,јас плаќам данок. Изменето од zagor - 07.Март.2011 во 12:55 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па нема начин јас да имам некаква врска со тој систем, кога јас сум роден во 1989 година. И многу сум благодарен што своето образование го стекнав во демократско општествено уредување. А на темата за високото образование, тие што разбираат, ме разбраа што сакав да кажам. Секој што студирал последниве години, знае кон што целев со своите постови. А за тоа време има одлични податоци за секој кој сака да биде објективен. Сепак, историјата е наука, а не желби и посакувања. А за тоа дали јас имам познавања или не, верувај, најмалку очекувам од тебе признание. |
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На кој магационер мислиш? На оној од Перо Наков бб? Добро е што плаќаш данок, немој да се угледуваш на газдата од Перо Наков бб кој „се утепа од даноци плаќање“. Изменето од DameMak - 08.Март.2011 во 00:25 |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
неплаќачи на данок ги има еден куп...невраќачи на данок уште повеќе...ама на оној „Перо Наков“ му било пишано да е „најголем“...за да си перат усти со него..а богами и совест, некои
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаеш тука има една пстојана константа,без разлика кога си се родил,сеповторното реплицирање,и одважноста која си ја даваш го покажува баш комунистичкиот менталитет,е сега од каде не коментирам ти си знаеш,а инаку што се однесува за другите дискусии,во ред ако си имаш одреден круг на луѓе кои ти се диваат ,можеби и така те разбираат,нека ти е по кев,само мислам дека тука нема никаква објективност,а пред се научност ,дискусија и дикажување на факти,од тука баш и проузлегува колку што ти немаш потреба од мое одобрување за твоите ставови,уште помалку имам потреба да ја сослушувам твојата арогантност. |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е доста де, крај на муабетот кој бил арогантен и кој бил со комунистички менталитет! Темата беше за А1 Телевизија. Платеник, стави превод на текстот на словенечки, знаеш какви се правилата. |
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шмрц, душичка јадна тој од „Перо Наков“, црно му било пишано да е „најголем“ неплаќач на данок. Ајде сега да го жалиме и сите да кажеме во хор: „И јас сум А1“. БЛЈАААК! |
||
silvice
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
denes vo nasata napatena zemja najisplatliva profesija e MAGACIONER...17 GOD SO SOPSTVEN BIZNIS NEMOZAM DANOCITE DO PLAFON DIGNATI I REKETOT (Koga legalen koga prisilen)da go podmiram..... ...magaciner 1300evrica za plukanje po a1.. nekoi mislat deka narodot nafta pie |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...koj znae shto im stavaat vo vodata za pienje na ''drzavnite''...tie i taka ne pijat od cheshma,....
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izgleda ima nadez za ovoj narod, veke tret den nikoj ne pisuva za A nula.
Admini mozete da ja zatvorite temava komotno. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зекси, почнуваш да спамираш. Темава ќе биде затворена кога ќе биде затворен и случајот “Пајажина“, поврзан со А1 Телевизија. |
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se chudam zoshto nikogash ne sum iznenaden koga a ne se na vlast e togash skopsko., pomeshano so etiopsko-egipetsko-ostrovi/polisi., >drzavava sekokash se davi vo nivniot izmet/., poradi neplakanje danok kako dzglj O
Изменето од pajser - 15.Март.2011 во 12:25 |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И сеа шо прајме-кога еве јавно признаваат дека згрешиле
Јавниот обвинител Шврговски ја признава грешката - обвинителката Гешкоска ги утнала првичните суми за наводно затаен данок на фирмите од Перо Наков. Тој не ја исклучува можноста да побара одговорност за неуспесите на Гешкоска за случајот „Пајажина“. И пази богати-техничка грешка Баш сум живо заинтересирана да дознаам-Што праат во земјите со вистински правосуден систем кога некој греши и му блокира некому сметка, односно го сопира во своето нормално функционирање-Му плаќа ли оштета |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...samo naivnite mozat da poveruvaat vo toa deka edna tukashna tevelizija moze ,..samo za danok.. i toa samo za nekolku godini......da dolzi 20 milioni evra!?!
ama , toa ti e ,..shto ke im kazat odozgora,..toa i onie najdole go grakaat,... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 5758596061 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |