|
Олдтајмери (автомобили некогаш и денес) |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
nostalgija
Сениор сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nostalgija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееееееееееееееееееееееееее за ова ауто душата ми гори .Иста боја се исто како на сликата......1984г од последните модели и тоа 2.0 беше,истиот мотор Опел го ставаше во Вектрата ама со инџекшн....Не знаеше да застане.Со корозијата се боревме колку што можевме .На крај заврши во некое тетовско село,не ни памтам веке,ама беше на залез на кариера.....Строго со потковица на предна маска за уроци и лоши очи,ама џабе беше.....еднаш остана без ретровизори и брисачи хехехехехехе......закон ауто |
|
nostalgija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ford Capri Mk.3
|
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobriot star prijatel 6
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
., i ovoj beshe golem beljadzhia na tesnite togashni patishta
|
|
|
|
nostalgija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mini mustang so poveke prostor vo kabinata
|
|
|
|
CarpathianLord
Нов член Регистриран: 15.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот убавец од 1969 година. De Lux!
Никогаш не е фарбан, реставриран или сл. Воедно е и за продажба, бидејќи живеам сега во Скопје и немам повеќе ни време ни услови да и се оддадам како што треба. Изменето од CarpathianLord - 15.Март.2011 во 12:24 |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ау другарчеее... боли глава...
Количево ти е гланц... браво за тебе за одржавањето... Само ќе те замолам... намали ја резолуцијата на сликите... некоја препорачана големина ни е до 600 на 400 пиксели. Е , вакво нешто беше фијатот што го спомнувам постојано....Нов човече... Само сега го згазија годините од стоење пред зграда а колку го цениш ти ковчежево?? п.с. дај раскажи некоја сторија за количкава... од кога е кај тебе, дешавка по пат или ... |
|
nostalgija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам уште го продаваш фиатчето......Сум ти пратил порака за цена за пазарење,ама не ја прифати......Реална сума според мене......Ако си за пазар да се видиме,да го видиме возилото,па ако е навистина ко на сликите и некое евренце поише ке фрлам,но друже релана цена да биде да праиме пазар,а што велиш.......
На сликите изгледа топ,нема грешка.... Размисли за понудава,ако си во план....... |
|
I WILL NEVER APOLOGIZE FOR BEING MACEDONIAN
|
|
CarpathianLord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се сеќавам што понуда си ми дал. Прати ми порака на mihajlo.stojanovski@yahoo.com најубаво па да ја разгледам. Иначе како што изгледа на сликите таков е. За да изгледа прва класа треба реставрација. Баш моментот му е дојден за реставрација. Значи никогаш не е удиран, никаде нема скапано (дупки, корозија...). Се е оригинално. Како што била од фабрика декември 1969 година. Ако си заинтересиран да имаш уникатно возило,со дамски мењач, кожни седишта, ...дај добра понуда, не сум тип што е тврд за пазарење, ама сакам и реална понуда. За пазар ќе напраиме пазар ако си сериозен. |
|
CarpathianLord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Количето е гаражирано 41 година :) затоа е толку и зачувано. Есеноска ме фати ќеиф и го зедов за Скопје (иначе од Битола сум). Патував овие месеци релација Битола-Скопје секои две недели без никакви проблеми. Сеа пролетва (ако не го продаам) сакам да направам сервис што сакам јас да си го средам. Пред да дојде зимата го направив зимскиот сервис. Ново масло (Liqui-Molly 15-40 мада мислам е тенко за овој мотор, наредниот пат ќе ставам подебело масло), нов акумулатор, нови гуми, нови свеќици, нови кабли за свеќиците, нов воздушен филтер, сијалички, нови јабучици. Значи под ново...мислам НОВО од продавница, не некое користено ѓубре па репарирано. Педатен тип сум а и фанатик за олдтајмери. Плус тоа цел живот се баратам со олдтајмери. Сум имал и многу Буби од сите модели 1200,1300,1300 со двогрлен, 1600 (1303 S), па овие ми е уживање. Што се однесува за Фиатов, семејна традиција ми е возилово така што то е то. Сепак сега имам други потреби и ми треба магарица од кај 3000-4000 евра па затоа го продавам Фиатов.Немам услови за две коли јбг :) |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
., zastava 850 coupe., mal shmeker
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |